Instagram'da Kişiler Nasıl Sessize Alınır? - Haberler - indir.com

Instagram'da Kişiler Nasıl Sessize Alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-17 12:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram takip etmek istediğiniz fakat paylaşımlarını görmek istemediğiniz kişiler varsa ya da takipte kalmanız gereken hesaplar varsa Instagram’da kişiler nasıl sessize alınır rehberimizi okuyarak sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

Facebook gibi diğer sosyal ağlarda da bulunan kişilerin beğenilmesine rağmen takipten çıkarılması, Instagram’da da destekleniyor. Bu bakımdan kişiler, içeriklerini görmek istemediği hesapları belirtilen adımları takip ederek Instagram takibinden çıkarabilir. Bunun için gönderi seçeneklerini kullanmanız yeterli.

Instagram Hikayelere Shazam Desteği GeliyorInstagram Hikayelere Shazam Desteği Geliyor

Instagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli Olacak

Instagram’da kişi gönderilerini iptal etme 

Instagram’da sessize almak istediğiniz bir kişinin gönderisinin sağ tarafında yer alan üç noktaya dokunarak seçeneklere ulaşın. Burada sessize al seçeneğini kullanarak kişiyi sessize alabilirsiniz. Bu işlemleri kendi tercihlerinize göre yaptıktan sonra kişinin o andan sonraki gönderileri ana akışta yer almayacaktır. Eğer yeniden kişiyi takip altına almak istiyorsanız yaptığınız işlemin tam tersini yapmanız yeterli olacaktır. Bu tür durumlarda en çok merak edilen yapılan işlemlerin karşı taraf tarafından bilinip bilinmediği. Bu konuda ise herhangi bir bildiri gönderilmediği gibi karşı tarafın durumdan haberdar olması da mümkün değildir. 




İlgili uygulamalar
Instagram Nedir ve Instagram nasıl kullanılır?Instagram Nedir ve Instagram nasıl kullanılır?
Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!Instagram Hikayeler'e 'Okul Modu' geliyor!
Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Tinder Instagram Entegrasyonu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ