iPhone 12 yerine alabileceğiniz 3 alternatif model - Haberler - indir.com

iPhone 12 yerine alabileceğiniz 3 alternatif model

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-30 17:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple’ın en yeni nesil akıllı telefon ailesi olan iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleri oldukça üst seviye özelliklere sahip olarak geliyorlar. Ancak Android sever bir kullanıcı iseniz iPhone 12 yerine Android bir akıllı telefon tercih edeceksiniz demektir. Bu kapsamda ise iPhone 12 modelini istemiyorsanız, bunun yerine tercih edebileceğiniz en iyi üç Android telefonu sizler için listeledik. Bu modellerin hepsi tıpkı iPhone 12 ailesinde olduğu gibi 5G desteğine sahip olarak geliyorlar ve uzun süre ihtiyacınızı karşılayacak seviyede oluyorlar. Diğer yandan başarılı kamera teknolojileri ile de dikkat çeken bu modellerin hepsi 799 dolardan başlıyor ve standart olan iPhone 12’den daha ucuz olduğunu görüyoruz.

iPhone 12 yerine alabileceğiniz üç model

Samsung Galaxy FE 5G

Katlanabilir iPhone için dayanıklı ekran patentiKatlanabilir iPhone için dayanıklı ekran patenti

Güney Koreli şirket Samsung’un henüz ay başında pazara sunmuş olduğu Samsung’un amiral gemisi özelliklerine sahip Galaxy S20 modelleri kadar güçlü olarak geliyor. Fiyat noktasında 699 dolardan başlarken, alüminyum ve plastik malzemeye sahip olarak maliyetlerin düşürüldüğünü görüyoruz. Ancak yine de yüksek kaliteli Qualcomm 865 işlemcisinden gücünü alan bu model iyi bir ekran kalitesi ve su dayanıklılığı sunuyor. iPhone 12 gibi mavi, mor, kırmızı ve yeşil gibi renklere de sahip olan modelin daha yüksek ekran yenileme hızı bulunuyor. Parmak izi okuyucuya sahip olan bu modelde microSD kart desteği de görüyoruz.

Google Pixel 5

Google’ın en yeni amiral gemisi modeli olan Google Pixel 5 cihazı 699 dolarlık fiyatı ve elle kolay kullanım boyutlarına sahip olarak dikkat çekiyor. Kaliteli kamerası, iyi seviyedeki ekranı ve uzun pil ömrü ile sevilen Android modeller arasında bulunuyor. Qualcomm işlemci ile oldukça performanslı olan bu modelin yazılımı da oldukça optimize çalışıyor. Arka tarafında parmak izi tarayıcı barındıran bu cihazın kamerasında gece modu ve portre modu gibi çekim modları da bulunuyor.Alüminyum gövdeye sahip olan Pixel 5 modeli diğer Android telefonlarda olmayan Google’a özel özelliklerle de geliyor. Ses kaydedici uygulaması gibi ek uygulamaların olduğunu belirtelim.

OnePlus 8T

OnePlus şirketinin amiral gemisi seviyesindeki özelliklere sahip ancak uygun fiyatı ile dikkat çeken bir şirket olduğunu biliniyor. Fiyatları son dönemler artmaya başlasa da, OnePlus 8T ile 749 dolardan başlayan üst seviye bir amiral gemisi akıllı telefon modeli sunuyor. iPhone 12’de olduğu gibi birinci sınıf cam ve metal tasarıma sahip olan bu model tam 39 dakika da şarj olabiliyor. iPhone 12 ise yarım saat içinde %50 şarj olabiliyor.


Analistlere göre Apple 1 milyon iPhone kullanıcısına ulaştıAnalistlere göre Apple 1 milyon iPhone kullanıcısına ulaştı
iPhone 13 serisiyle 1 TB depolama seçeneğine sahip olacakiPhone 13 serisiyle 1 TB depolama seçeneğine sahip olacak

PAYLAŞ