iPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel uygulama - Haberler - indir.com

iPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-27 22:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

2018 yılının Ekim ayının son günlerinde daha geniş ekrana ve USB-C girişine sahip olan yeni iPad Pro tanıtıldığını sizlere duyurmuştuk. Sahip olduğu A12X Bionic işlemci özelliği ile bir hayli başarılı performans ile karşımıza çıkıyor. Yeni iPad Pro, yapılan pek çok teste göre 2018 senesinde tanıtımı gerçekleşen MacBook Pro modellerinden bile daha başarılı performansa sahip.

 iOS işletim sisteminin sunduğu kısıtlı uygulamalar nedeniyle bir laptopun yerini alamaya iPad Pro, donanım ve performans konularında çok başarılı olsa da yazılım nedeniyle potansiyeline ulaşamayan yeni bir iPad. Bugün ise sizlere iPad Pro ile kullanabileceğiniz 10 profesyonel uygulamaya yanından göz atacağız.

Yeni iPad Pro İçin Dayanıklılık Testi YapıldıYeni iPad Pro İçin Dayanıklılık Testi Yapıldı

1- Procreate

Çizim yapmak isteyen kullanıcılar için oldukça başarılı bir alternatif olan bu uygulama, Apple Pencil ile entegre olarak çalışabilen en başarılı uygulamalar arasında yerini alıyor. Yurt dışında 10 Dolar değerinde olan bu uygulama, Türkiye fiyatı tam 69,99 Türk Lirası. Aynı zamanda bu uygulama 136 farklı fırça sunuyor.

2- Affinity Designer

Oldukça profesyonel bir dizayn uygulaması olarak karşımıza çıkan Affinity Designer, iPad modelleri için Adobe Illustrator benzeri bir çözüm sunuyor. Türkiye’de fiyatı 134,99 Türk Lirası olan bu uygulamanın, PDF, PSD, EPS, SVG, JPEG veya PNG olarak dosyalar kaydetmenize de olanak tanıdığını sizlere söylemek istiyorum.

3- Affinity Photo

Adından anlayacağınız üzere fotoğraf düzenleme uygulaması olan Affinity Photo, listemizin 3. sırasında yerini alıyor. Aynı zamanda bu uygulama Photoshop uygulaması ile oldukça benzer bir arayüze sahip.

4- LumaFusion

Video kurgusu yapmanıza olanak sağlayan bu uygulama, videolarınızı düzenlemenize ve herhangi bir laptop ya da bilgisayara gerek kalmadan video oluşturmanıza yardımcı oluyor. 134,99 Türk Lirası değerinde olan bu uygulama, LumaFusion ve yeni nesil iPad Pro ile 4K çözünürlüğündeki videoları kurgulamak bile mümkün.

5- Ferrite Recording Studio

podcast veya röportaj kaydeden kullanıcılar için oldukça güçlü bir alternatif sunan Ferrite Recording Studio, Ses kaydetme ve düzenleme uygulaması. Bu uygulamaya isterseniz ücretsiz bir şekilde sahip olun isterseniz Premium üyelik alarak ücretli bir şekilde kullanma hakkına sahipsiniz.

6- Microsoft Office Suite

Günümüzün en çok kullanılan ofis uygulamalarını bize sunan Microsoft Office Suite, size oldukça başarılı bir deneyim yaşatacaktır. iOS ekosistemindeki en başarılı ofis çözümlerinden olan bu uygulama, Microsoft Word, Microsoft Excel ve Microsoft PowerPoint çözümlerini sunuyor.

7- Pixelmator

Aynı Photo’da olduğu gibi Pixelmator’da fotoğraf düzenleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Ancak Affinity Photo uygulamasını karışık bulanlar için geliştirilmiş bir uygulama, çünkü daha sade bir kullanıma sahip. Fiyatına gelecek olursak ise 34,99 Türk Lirası değerinde. Aynı zamanda uygulama RAW dosyaları açmanıza olanak tanıdığına değinmek istiyorum .

8- BeatMaker 3

Şayet ses ve müzik ile ilgilenen indir.com okuru iseniz, iOS ekosisteminin önde gelen uygulamalarından bir tanesi olan BeatMaker 3, masaüstü deneyimine oldukça yakın bir deneyim sizlere sunuyor. Fiyat konusuna gelecek olursak bu uygulamanın değeri 169,99 Türk Lirası.

9- Scrivener

Yaptığını tüm araştırmaları ve aldığınız notları tek bir uygulama ile kontrol etmenize olanak tanıyan Scrivener, özellikle kitap yazmak isteyenler için profesyonel bir çözüm sunuyor.

10- PDF Expert

PDF dosyaları sık sık kullananlar için başarılı bir çözüm sunan uygulama, özellikle iş dünyasındaki iPad Pro kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak. Uygulama PDF dosyaları açmanıza ve onlar üzerinde düzenleme yapmanıza yardımcı oluyor.

 

 

 

 

 

 

 


Netflix, 12.9 inçlik iPad Pro İçin Güncelleme SunduNetflix, 12.9 inçlik iPad Pro İçin Güncelleme Sundu
iPad Mini 5 sızdırıldı!iPad Mini 5 sızdırıldı!

PAYLAŞ