Yeni iPad Pro İçin Dayanıklılık Testi Yapıldı - Haberler - indir.com

Yeni iPad Pro İçin Dayanıklılık Testi Yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 12:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple geçtiğimiz günlerde resmi olarak yeni nesil iPad Pro tablet modellerini tanıttı. Cihazlar güçlü teknik özellikleri ile dikkat çekerken yaptığımız haber ile modellerin Antutu tarafında bir rekor kırdığını dile getirmiştik. Şimdi ise söz konusu bu iPad Pro modeller için dayanıklılık testi gerçekleştirildi ve modellerin ne kadar dayanıklı olduğu ortaya çıktı. Apple ürünleri ile öne çıkan YouTube kanalı EverythingApplePro tarafından Apple’ın yeni nesil çentikli tasarım ekrana sahip modellerine farklı dayanıklılık testleri gerçekleştirildi. Söz konusu bu test videosuna aşağıdan erişebilirsiniz.

Yeni iPad Pro Ekran Onarım Ücreti Cepleri YakacakYeni iPad Pro Ekran Onarım Ücreti Cepleri Yakacak

Yayınlanan bu videoda tablete çeşitli bükülme ve düşürme testleri yapıldı. Tamamen yenilenerek gelen yeni iPad Pro modelinin farklı testlerde çokta başarılı olduğu gözükmüyor. Hassas bir kasaya sahip olan bu model normal bir mesafeden düşme testinde ekranın kırıldığı görülebiliyor. Bir sonraki test olan bükülme testinde ise tablet yine hassas bir performans sergiliyor. Söz konusu testleri yapan YouTuber ise tableti kesinlikle bir kılıf ile kullanılması gerektiğini ifade ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın yayınlamış olduğu onarım listesinde yeni 11 inç ve 12.9 inçlik yeni nesil tabletler için yüksek bir ekran onarım rakamları olduğu ortaya çıkmıştı. Bu noktada 12.9 inçlik iPad Pro modelinin servis ücreti 649 dolar olurken yeni 11 inçlik iPad Pro ise 499 dolarlık bir servis ücretine sahip durumda. Apple Store Türkiye rakamları henüz güncellenmemişken, bu noktada dolar bazından olarak onarım ücretlerinin ekran noktasında 2800 ile 3300 TL arasında bir rakama tekabül ediyor. Modelin ekran teknolojisinden bahsedecek olursak Liquid Retina teknolojili 5.8 mm’lik bir kalınlık ile geliyor. Cihazda ayrıca 8 çekirdekli CPU ve 7 çekirdekli GPU birimi yer alıyor.  


iPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst EttiiPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst Etti
iPad Pro 2018 Modeli Türkiye'de Satışa SunulduiPad Pro 2018 Modeli Türkiye'de Satışa Sunuldu

PAYLAŞ