iPad Mini 5 sızdırıldı! - Haberler - indir.com

iPad Mini 5 sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-11 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Uzun zamandır Apple’ın bir iPad Mini 5 modeli tanıtılması bekleniyor. Son olarak Eylül ayında marka tarafında yeni iPhone serisi ile beraber iPad Pro modellerini görmüştük. Oldukça yenilikçi teknolojilere sahip olarak gelen iPhone ve yeni iPad Pro serileri güçlü yapısı ile dikkat çekiyordu. Ancak uzun bir dönemdir piyasada bulunmaya devam eden iPad Mini 4 modelinin devamının ne zaman tanıtılacağı bilinmiyordu. Bir süredir sızıntıları ortaya çıkmaya başlayan iPad Mini 5 modelinden şimdi ise ilk fotoğraflar gözükmeye başladı. Henüz sızıntıdan ibaret olan bu yeni görseller Twitter kullanıcısı olan @laobaiTD tarafından paylaşılmış durumda. Fotoğraflara göre cihaz normal iPad Mini modellerinden farklı olarak arka yüzey tasarımında bir anten çizgisine sahip durumda. Ayrıca iPad Mini 4 modelinden farklı olarak arka yüzeyde geniş bir anten bloğu görmek mümkün oluyor.

iPad Mini 5 Detayları

iPad mini 5'in kılıfları kendini gösterdiiPad mini 5'in kılıfları kendini gösterdi

Yeni iPad duyuru tarihi belli oldu

Yeni ortaya çıkan görsellere bakacak olursak modelin kulaklık girişi ile beraber alt bölümde yer alan hoparlör ve sağ kenardaki ses düğmeleri iPad Mini 4 modeline benzer bir yapıda geliyor. Ön yüzü sızıntılarda gözükmeyen cihazın tekli kamera bölgesi de yine önceki model ile aynı durumda. Kaynağa göre bu yeni model iPad Mini 4S olarak adlandırılsa da aradan uzun bir süre geçtiği için Apple’ın o seriyi devam ettirmek yerine yeni bir modelini sunması daha mantıklı duruyor. Bakalım 2019’da ne gibi Apple cihazları piyasaya çıkacak göreceğiz.


iOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacakiOS 13 yolda, bundan sonra iPhone ve iPad'ler nasıl görünüme sahip olacak
Bükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama GeldiBükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama Geldi

PAYLAŞ