Netflix, 12.9 inçlik iPad Pro İçin Güncelleme Sundu - Haberler - indir.com

Netflix, 12.9 inçlik iPad Pro İçin Güncelleme Sundu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 13:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler film ve dizi izleme platformu olan Netflix için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu söz konusu güncelleme Apple’ın yeni nesil iPad Pro modellerine özel olarak yayınlandı. Yaklaşık 2 hafta önce tanıtılan yeni iPad Pro modellerinde Netflix uygulamasında problem bulunuyordu.  Yenilenmiş iPad Pro yuvarlak kenar tasarımı ve 12.9 inçlik ekranı ile ana ekran tuşu da kaldırılmış bir model olarak geliyordu. Bu yenilikçi tasarım ile beraber uygulama kullanım deneyimi de iyileştirilen iPad Pro için bu iyileştirilen uygulamalardan olan Netflix güncellemesi bugün ile beraber yayınlandı. Netflix’in bu yeni Apple Liquid Retina ekranı ile uyumlu olabilmesi adına yayınladığı güncellemede şu notları paylaştı.

Netflix iPad Pro Güncellemesi

Yeni iPad Pro Ekran Onarım Ücreti Cepleri YakacakYeni iPad Pro Ekran Onarım Ücreti Cepleri Yakacak

Otobüste bir yerden bir yere giderken sıkıldınız ve Netflix'ten bir şeyler izlemeye başladınız ve yanınızda oturan kişi de sizin uygulamanızı gözleriyle takip mi ediyor? Uygulamanızın bu gibi durumlarda, ekranın tamamını kapsayabilmesi için, en yeni olduğundan emin olun. En mükemmel deneyim için en son güncellemeyi edinin. Ayrıca Netflix'in bu sürümünde hataları düzelttik ve performans iyileştirmeleri de yaptık. Emin ol, sadece senin için." Cümleleri yer aldı. Yenilenmiş 12.9 inç iPad Pro modeli oldukça büyük ekranı ve yuvarlatılmış köşe hatları ile dikkat çeken bir model olarak geliyor. Ana menü çubuğunun konumundan ötürü optimize olmayan bazı uygulamaların tam ekran bir şekilde açılmıyordu.

Üst ve alt tarafı siyah şeritlere sahip olan bu uygulamalar bir kutu içinde çalışıyor gibi gözüküyordu. Ancak Netflix’in iyileştirmesi ile yayınladığı güncelleme sayesinde iPad Pro 12.9 inç kullanıcıları film ve dizileri tam ekran bir şekilde keyifle izlemeye devam edebilecekler. Henüz tam anlamıyla optimize olmayan diğer uygulamalarında çok yakın bir zamanda iPad Pro için iyileştirilerek güncellenmesi bekleniyor.


iPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst EttiiPad Pro 2018 Antutu Rekorlarını Alt Üst Etti
iPad Pro 2018 Modeli Türkiye'de Satışa SunulduiPad Pro 2018 Modeli Türkiye'de Satışa Sunuldu
Yeni iPad Pro İçin Dayanıklılık Testi YapıldıYeni iPad Pro İçin Dayanıklılık Testi Yapıldı

PAYLAŞ