Huawei'den, Samsung Z Flip rakibi olacak patent - Haberler - indir.com

Huawei'den, Samsung Z Flip rakibi olacak patent

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-27 21:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz hafta içerisinde Mate 40 serisinin tanıtımını gerçekleştirilen şirket yeni modelleriyle birçok kullanıcının beğenisini kazanmayı başarmış durumdadır. Geçtiğimiz günler içerisinde Çin merkezli akıllı cihaz üreticisi Huawei tarafından alınan kapaklı telefon patenti ortaya çıktı. 

Huawei yeni kapaklı telefon patenti ile gündemde

Katlanabilir ekranlı akıllı cep telefonların fiyat politikası birçok kişi tarafından eleştiriliyor. Çinli üreticisi Huawei'nin Huawei Mate XS modeli için belirlediği 29.999 TL fiyat etiketi kullanıcılar tarafından büyük tepki topladı. Huawei, daha ucuz fiyat etiketine sahip olan kapalı telefon piyasasına giriş yapmak için hazırlıklara başladı. 

Huawei Eyewear II tanıtıldıHuawei Eyewear II tanıtıldı

Çin Ulusal Fikri Mülkiyet İdaresi (CNIPA) aracılığı ile alınan patent Tiger Mobile’s tarafından sızdırıldı. CNIPA patenti geliştirilecek olan modelin Galaxy Z Flip’ten daha büyük olabileceğini gösteriyor. Kapaklı telefonlarda bulunan düğmelerin güç tuşu ve ses açma ve kapama tuşlarını temsil ettiği tahmin ediliyor. Menteşe sisteminin kullanılacağı modelde ekran altı öz çekim kamerasının yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor. Cihazın tasarımında yer alan deliklerin arka kamerası için kullanacağı söylentiler arasında yer alıyor. İnce çerçeve ve büyük ikinci ekran ile dikkat çeken model hakkında henüz pek bilgi bulunmuyor. Patentin ortaya çıkmış olması yeni modelin gelecek yıl tanıtılma ihtimalini güçlendirdi.


Huawei Petal arama ve hatiları tanıttıHuawei Petal arama ve hatiları tanıttı
Huawei Watch GT 2 Porsche Design tanıtıldıHuawei Watch GT 2 Porsche Design tanıtıldı
Resmi olarak tanıtılan Huawei Mate 40 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Mate 40 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ