Huawei Watch GT 2 Porsche Design tanıtıldı - Haberler - indir.com

Huawei Watch GT 2 Porsche Design tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-23 12:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Huawei, Porsche Design ürün serisine bir yenisini daha ekledi. Buna göre marka Watch GT 2 Prosche Design'i kullanıcıların beğenisine sundu. Özellikle tasarımı ile dikkatleri çeken bu cihaz, özellikleri ile de bir akıllı saatten beklenen herşeyi sunabiliyor. Kısa süre önce Huawei'nin gerçekleştirmiş olduğu etkinliği ile beraber amiral gemisi akıllı telefon serisi Huawei Mate 40 ailesinin tanıtıldığını gördük. Bu tanıtım ile beraber ayrıca kulaklık modeli olan Huawei FreeBuds Studio modeli de duyuruldu. Huawei, etkinlikte pazarda yer alan Watch GT2 modelinin özel tasarım sürümü olan Huawei Watch GT 2 Porsche Desing ve Huawei x Gentle Monster Eyewear II akıllı gözlüklerini duyurdu.

Porsche Design markası, Huawei ürünlerinde alışık olduğumuz bir sürüm diyebiliriz. Birçok akıllı telefon ve saat serilerinde bu özel tasarımı kullanan şirket, şimdi ise Watch GT 2 Porsche Design ile ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Resmi olarak tanıtılan Huawei Y7a özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Y7a özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch GT2 Porsche Design serisi duyuruldu

Watch GT2 Prosche Design modeli gümüş rengi kordonu ve oval tasarımı ile ilk klasik saat modelinden oldukça zor ayrılıyor. Ancak saatin özel bir arayüz sunduğunu belirtelim. Modelde 454 x 454 piksel çözünürlüğe sahip 1.39 inç büyüklüğünde AMOLEd bir ekran bulunuyor. Huawei Watch GT2 Porsche Design, 4 GB RAM, Bluetooth 5.1, GPS ve gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme ile SpO2 izleme gibi özellikler ile geliyor. Tek şarj ile 14 gün kullanım ömrüne sahip olan modelde 100'den fazla egzersiz modu, uyku ve stres seviyesi izleme gibi özellikler de bulunuyor.

Huawei Watch GT2 Porsche Design, sınırlı üretim ve özel tasarım ile Huawei'nin yeni ürünü olarak pazarda olacak. Fiyat noktasında ise Watch GT2 Porsche Design modelini 695 euro fiyat etiketi ile göreceğiz. 


Huawei Mate 40 Pro'nun fiyatı gün yüzüne çıktıHuawei Mate 40 Pro'nun fiyatı gün yüzüne çıktı
Huawei için yeni bir yasak dahaHuawei için yeni bir yasak daha

PAYLAŞ