Huawei Eyewear II tanıtıldı - Haberler - indir.com

Huawei Eyewear II tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-23 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin ikinci nesildeki akıllı gözlüğü olan Eyewear II, dikkat çeken özellikleri ile tüm dünyada tanıtıldı. Huawei şirketinin sahip olduğu bu yeni gözlük, bir anlamda hem akıllı bileklik hem de akıllı kulaklık arasında bir deneyime sahip durumda. Geçtiğimiz saatlerde gerçekleştirilen lansman ile beraber yeni amiral gemisi ailesi olan Huawei Mate 40 serisini ve ilk kulaküstü kulaklık modeli olan Huawei FreeBuds Studio'yu ve özel tasaım akıllı saati Huawei Watch GT 2 Porsche Desing'i duyuran Huawe, etkinlikte ayrıca Ağustos ayında duyurulan akıllı gözlüğü olan Huawei x GEntle Monster Eyewear II yada Huawei Eyewear II olarak da adlandırılan ürünün lansmanını gerçekleştirmiş oldu.

Güney Kore'nin moda markası olan Gentle Monster ile bir ortak çalışmaya giden Huawei Eyewear II, birinci nesil Eyewear gözlüğüne göre daha ince ve hafif bir tasarıma sahip olurken, yeni bir taşıma çantası ile de beraber geliyor.

Resmi olarak tanıtılan Huawei Y7a özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Y7a özellikleri ve fiyatı

Yeni Huawei Eyewear II tanıtıldı


Görünüm anlamında standart bir gözlük ile birebir aynı olan Huawei Eyewear II, bununla beraber müzik dinleme, çağrıları cevaplamak için çift hoparlöre ve iki mikrofona sahiphen, bu  sayede iki kat daha büyük bir ses sürücüsüne ve çağrıları yanıtlamak için ise sesli asistanı aktif etmek ile medya oynatıcıyı yönetmek için dokunmatik bir yüzeye sahip durumda.

Huawei Eyewear II sahip olduğu bataryası ile 5 saat kesintisiz müzik çalma, 42 saat akıllı telefona bağlı olarak bekleme sürelerine sahip durumda. Huawei tarafından yapılan açıklamaya göre Eyewear II'ı 299 euro yani yaklaşık 2800 TL + vergiler gibi bir fiyatla ülkemizde göreceğiz. Bakalım bu yeni model özellikle giyilebilir teknoloji pazarında Huawei yönünden ne gibi etkilere sahip olacak göreceğiz. 


Huawei Mate 40 Pro'nun fiyatı gün yüzüne çıktıHuawei Mate 40 Pro'nun fiyatı gün yüzüne çıktı
Huawei için yeni bir yasak dahaHuawei için yeni bir yasak daha

PAYLAŞ