Huawei P30 serisi, 10 milyon satışa ulaştı - Haberler - indir.com

Huawei P30 serisi, 10 milyon satışa ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-03 14:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei, yaşanan olumsuzluklara rağmen halen sektörde varlığını devam ettirmeye yönelik çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Huawei yine bir rekora imza atmayı başardı. Özellikle kamera gücü ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Huawei P30 serisi piyasaya girdikten sadece 85 gün sonra 10 milyondan fazla satarak ciddi bir başarının sahibi oldu. Sahip olduğu özellikler itibariyle zaten son derece iddialı olarak gelen P30, satış olarak da oldukça ses getirmeyi başardı. 10 milyon satış rakamına ulaşan P30 adlı akıllı cihaz ile ilgili Huawei şirketinin toplam cihaz sevkiyatları ise 30 Mayıs tarihinde 100 milyon adet barajını aşmayı başardı. 

Honor 20 Pro Huawei P30 Pro'ya Rakip OluyorHonor 20 Pro Huawei P30 Pro'ya Rakip Oluyor

Huawei bir rekora daha imza attı

Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Mobil Cihazlar Başkanı Kevin Ho, MWC Shanghai Küresel Cihaz Zirvesi’nde konu ile ilgili şu şekilde açıklamada bulundu; "30 Mayıs günü Huawei’nin akıllı telefon sevkiyatları, 2018 yılından çok daha kısa süre içinde 100 milyon cihazı aştı. P30 serisinin 10 milyon cihaz satış rakamı piyasaya çıktığından 85 gün sonra, P20 serisine göre 62 gün daha önce gerçekleşti." Yaşanan bu durum Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei amiral gemisi akıllı cihazlar için yüksek satış rakamlarına sahip olarak rekor kıran üç aylık süreyi temsil etmeyi başardı. Yüksek teknolojili ürünleri ile her geçen daha büyük kitleleri etkileyen ve kullanıcıların da beğenisini kazanan Huawei, yaşanan olumsuz durumlara rağmen halen başarıları ile anılmaya devam ediyor. Sahip olduğu özellikler ile gümbür gümbür sektörde adından söz ettiren P30 adlı akıllı cihaz satış rakamları ile de rakiplerini kıskandırmayı başardı. 

Huawei P30 serisi rekor kırdı

Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei, ürettiği P30 ile zaten adından bir hayli söz etmişken şimdi de satış rakamları ile rekor kırmayı başardı. Huawei'nin P30 serisi tam 10 milyon adet satış yaptı. Akıllı cihaz üreticisi Huawei'nin sürekli inovasyon düşüncesi sayesinde, P30 adlı akıllı cihaz kullanıcıların deneyimi, SuperSensing Leica dörtlü kamera sistemi, 10 kat hibrit zoom, ultra uzun pil ömrü ve nano teknoloji ile üretilen ve bugüne kadar görülmemiş renk tasarımları ile kullanıcıların kullanımlarını üst düzeye çıkarmayı başarıyor. Bunların yanı sıra aynı zamanda dünyanın en popüler medya kanallarının hemen hemen her biri P30 serisini “2019’un En İyi Amiral Gemisi” ve “Fotoğrafçılık İçin En İyi Telefon” ödülleriyle başarısını tescilledi.

Akıllı cihaz üreticisi Çinli şirket Huawei, 10 yıl içerisinde 480 milyar Yem yatırım yaparak üretmiş oldukları akıllı cihazların hem yazılım hem de donanım açısında tedarik zincirleri ile beraber iş birliği doğrultusunda ürettikleri ürünlerde elde ettikleri teknolojik gücü akıllı cihazlarında da kullanarak sektörün öncü isimlerinden biri olarak adından söz ettirmeyi başardı. Şirket, sürekli olarak inovasyonun ve teknolojik değerler doğrultusunda elde edilen liderliğin akıllı telefon sınırlarını aşacağını ve kullanıcılar için de tüm bu aşamaları içine alan yaşam deneyimine dönüşeceğini düşünerek üretim yapmaya odaklanıyor. 

 


Huawei P30 Lite'ın Türkiye'ye Geleceği Tarih Belli OlduHuawei P30 Lite'ın Türkiye'ye Geleceği Tarih Belli Oldu
Huawei P30 Lite Artık Türkiye’de!Huawei P30 Lite Artık Türkiye’de!
Huawei P30 ve P30 Pro'ya DC Karartma Özelliği GeliyorHuawei P30 ve P30 Pro'ya DC Karartma Özelliği Geliyor

PAYLAŞ