Huawei P30 Lite'ın Türkiye'ye Geleceği Tarih Belli Oldu - Haberler - indir.com

Huawei P30 Lite'ın Türkiye'ye Geleceği Tarih Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-07 13:47:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Akıllı cihaz sektörünün bu yıl en çok ses getiren ürünü Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei'den gelmişti. Huawei P30 Pro'nun alt ürünü olan Huawei P30 Lite, Mayıs ayı itibariyle Türkiye'de de yerini alacak. Şu an için Türkiye'de satışta olmayan P30 Lite, bu ay içerisinde Türkiye'de de raflarda yerini alacak. Son zamanlarda ürettiği her akıllı cihaz ile adından söz ettirmeyi başaran Huawei, ülkemizde de sıklıkla tercih edilen ürünler üretmeye devam ediyor. P30 Lite, P30 serisinin en uygun fiyatlı akıllı cihazı olmasının yanı sıra aynı zamanda oldukça kaliteli özelliklere sahip olup kullanıcılarına birçok yenilik sunmaktadır. 

P30 serisinin uygun fiyatlı ve orta segmentli akıllı cihazı P30 Lite bu ay içerisinde Türkiye'de ki kullanıcıları için de ülkemizde yerini alacak. Şirket konu ile alakalı yaptığı açıklama ile beraber P30 Lite adlı mobil cihazın Mayın ayı itibariyle ülkemizde yerini alacağının bilgisini verdi. Serinin bir önceki akıllı cihazı P20 Lite ile dünya genelinde ciddi ölçüde bir başarı elde eden Huawei, şimdilerde ise P30 Lite ile sektörde adından bir hayli söz ettirecek gibi gözüküyor. 

Huawei P30 Lite Fiyatı ve Özellikleri Belli OlduHuawei P30 Lite Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu

P30 Lite Hakkında

Huawei P20 modelli akıllı cihazın devamı olarak tasarlanan P30 Lite, birçok ülkede satışa sunulmuştu. Şimdilerde ise cihazın Türkiye'de satılma durumu gündemde. Söz konusu Huawei P30 Lite adlı model, 6.15 inç büyüklüğünde ekran özelliğine sahip olup bununla beraber aynı zamanda 48 MP’lik f/1,8 diyafram aralığına sahip ana kamerası sayesinde fotoğraf kalitesini önemseyen kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Günden güne gelişen ve kullanıcıların her isteğini karşılamayı başaran akıllı cihazlar ciddi bir rekabet ortamı içerisinde yarışıyor. Huawei bu rekabeti kendi lehine çevirmeyi başararak güçlü akıllı cihazları ile rakiplerinin önünde yer alıyor. 

Cihazda ana kameranın yanı sıra aynı zamanda 9 MP çözünürlük gücüne sahip 120 derece geniş açılı kamera özelliği ve bununla beraber 2 MP çözünürlüğünde derinlik özelliği sunan bir kamera sistemi de yer alıyor. Söz konusu akıllı cihazın ön tarafında ise f/2,0 diyafram aralığına sahip 24 MP kamera yer alıyor. Bu kamera özelliği sayesinde kusursuz selfieler çekebileceksiniz. Kamera özelliğini önemseyen ve fiyat olarak da uygun bir akıllı cihaz arayanlar için oldukça doğru bir seçim olarak karşımıza çıkan Huawei P30 Lite, son zamanların en dikkat çeken akıllı cihazları arasında yerini almaya hazırlanıyor. 

Çinli şirket, P30 Lite adlı mobil cihaz, orta segment akıllı cihaza yönelik üretilen Kirin 710 işlemci sistemi ile güçlendirilmiştir. Bununla beraber aynı zamanda 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olan bu orta segment Huawei akıllı cihaz 3340 mAh gücüne sahip batarya ile de daha kullanışlı bir hale getirilmiştir. Söz konusu bu batarya ise 18 W hızlı şarj özelliğine sahiptir. Avrupa ülkelerinde 360 euro etiket fiyatına sahip olan P30 Lite Türkiye'de satışa sunulduğunda kaç TL olacağı hakkında bir bilgi yoktur. Fakat cihazın 3400 ile 3800 arasında bir fiyata sahip olması bekleniyor. 



PAYLAŞ