Huawei P30 Lite Artık Türkiye’de! - Haberler - indir.com

Huawei P30 Lite Artık Türkiye’de!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-28 10:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei, şu günlerde zorlu bir süreç geçiriyor. Fakat ürettiği akıllı cihazlar halen adından söz ettirecek güce sahiptir. Şöyle ki, piyasaya girdiği günden itibaren sıklıkla olumlu haberler ile gündeme gelen Huawei P30 ve P20 Pro adlı akıllı cihazlar yakaladıkları önemli başarıların ardından merakla beklenen P30 Lite nihayet Türkiye pazarında da yerini aldı. 48 MP üçlü kamera sistemine ve yapay zeka desteği ile tasarlanan P30 Lite, 3.499 TL tavsiye edilen fiyat etiketi ile raflarda yerini alıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda üç farklı renk seçeneğine sahip olan P30 Lite modelli akıllı cihaz tüketicilerin beğenisine sunuldu. 

Sahip olduğu fiyat segmentinde en iyi depolama alanı ile karşımıza çıkan 128 GB'lık hafızası sayesinde kullanıcılar P30 Lite adlı akıllı cihaz kullanıcıları hafızası ile memnun edecek ve sahip oldukları silmek zorunda kalmadan akıllı cihazlarını güvenle ve yüksek performansla kullanabilecekler. Üretici şirket, söz konusu akıllı cihazı kendi sınıfındaki akıllı cihazlara göre çok daha donanımlı bir şekilde üretmiş olup kullanıcılarını mutlu etmiştir. 4 GB RAM özelliği ile karşımıza çıkan P30 Lite, aynı anda iki farklı uygulamayı ekranda aktif olarak çalıştıracak bir güce sahip olarak donatılmıştır. 

Huawei P30 Lite Fiyatı ve Özellikleri Belli OlduHuawei P30 Lite Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu

Huawei P30 Lite Türkiye'de

Çinli akıllı cihaz üreticisinin merakla beklenen P30 Lite adlı akıllı cihazı ülkemizde yerini aldı. 48 megapiksellik f/1.8 kamera özeliğine sahip olan Huawei P30 Lite, 120 derece ultra geniş açılı 8 megapiksel kamera ve derinlik algılayan 2 megapiksellik kameralardan oluşan üçlü kamera donanımı ve yapay zeka destekli 24 megapiksel f/2.0 selfie kamerası ile tüm görüntüleme ve fotoğraf ihtiyaçlarını karşılıyor. Son zamanlarda ürettiği akıllı cihazlar ile kullanıcılarını memnun etmeyi başaran akıllı cihaz üreticisi Huawei, P30 Lite ile de büyük bir başarı elde edecek gibi gözüküyor. P30 Lite modelli akıllı cihazın 6,15 inçlik 2312 x 1080 piksel çözünürlükteki FHD+ ekran özelliği, kullanıcılar tarafından çekilen fotoğraf ve videoların ya da diğer içeriklerin çok daha iyi bir şekilde görüntülenmesine imkan veriyor. 

Bunun yanı sıra aynı zamanda kenarları kıvrımlı 3D arka panel ve içeriğin engellenmeden görüntülenmesini sağlayan Dewdrop ön kamera sistemi kamera kullanımının işlevselliğini de artırıyor. Kirin 710 sekiz çekirdekli işlemci sisteminden gücünü alan P30 Lite modelli akıllı cihazın 3340 mAh pili ile uzun kullanım süresi ile de kullanıcılarını son derece memnun edecek.

9 volt ve 2 amperlik 18 W/h güç sağlayan C tipi USB uyumlu Quick Charge adaptörü ile P30 Lite, çok kısa sürelerde şarj olarak kullanıcılarının işlemlerini hızla yapmasını sağlayacak. Tüm bu bileşenler ise yalnızca 7,4 milimetre kalınlığındaki telefon gövdesinde bulunuyor. Huawei P30 Lite modelli akıllı cihazın boyu 152,9 milimetreyken, eni ise 72,7 milimetre şeklindedir. P30 Lite modelli akıllı cihaz mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile gelirken aynı zamanda 3.499 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile tüketicilere sunulacak. 



PAYLAŞ