Google Kameraya Gece Modu Getiriyor - Haberler - indir.com

Google Kameraya Gece Modu Getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-05 11:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazar bildiğiniz üzere günden güne gelişiyor. Yeni çıkan telefon serileri de, kullanıcıların beklentilerine odaklı pazara giriş yapıyor. Google’ın akıllı telefon pazarında ise oldukça önemli bir yeri var. Android yazılımda dev bir şirket olan Google yakın zamanda akıllı telefon pazarında da alternatif ürünleriyle var olmaya devam ediyor. Google’ın geçtiğimiz aylarda piyasaya sürmüş olduğu Pixel 3A serisi de yeni güncellemelerle kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunuyor. 

Pixel 3A serisinde öne çıkan özellikler arasında Night Sight yer alıyor. Google geliştirmiş oldu gece modu sayesinde iPhone X ve Samsung gibi markaların telefonlarından çok daha iyi ve verimli bir performans sağlıyor.  

Google Kamera Uygulaması GüncellendiGoogle Kamera Uygulaması Güncellendi

Google'ın Kamera Uygulaması Yayınlandı

Google bildiğiniz üzere Pixel serisinde tek arka kamera kullanarak, rakiplerine meydan okumayı tercih ediyordu. Ancak bu durum Google Pixel 4 serisiyle son bulacak. Google’ın bugüne kadar izlediği bu strateji sahip olduğu yazılımsal optimizasyonlar sayesindeydi. Google kamera uygulaması sayesinde daha da yüksek performansa sahip olan kameralar sayesinde birçok kullanıcı bu uygulamayı indirmeyi tercih ediyordu. Geliştiriciler sayesinde kameralar çok daha fonksiyonel bir hale geliyor. 

Google Kamera’da gece modu geçisi artık daha kolay 

Google Camera'ya birçok yenilik geliyor

Google Pixel cihazlarda Night Sight ana ekranda yer almadığı için, birçok kullanıcı diğer bölümden bu moda geçiş yapmak durumunda kalsa da, Google gece modunun sahip olduğu başarıdan oldukça memnun olduğundan kullanıcılarında bu modu daha fazla kullanmasını istiyor. 

Bu nedenle Google Kamera uygulamasının ana modları arasına yeni bir güncellemeyle Night Sight eklenecek. Bu sayede kullanıcılar artık gece moduna ekranı sağa, sola kaydırarak geçiş yapabilecekler. 

Bunun yanı sıra, Google Kamera uygulamasına gece moduyla birlikte, panorma modlarda eklendi. Ancak Google panorma modunun kullanıcılar tarafından talep görmediğini belirtiyor. Andorid Q sürümüyle birlikte tespit edilen bu değişikliğin ise önümüzdeki ay içerisinde yayınlanması beklenen final sürümü ile standart bir hale gelmesi bekleniyor. 


İlgili uygulamalar
Google Kamera Uygulamasına Flaş Özelliği GeldiGoogle Kamera Uygulamasına Flaş Özelliği Geldi
Google kamera uygulaması karanlık moda kavuşuyorGoogle kamera uygulaması karanlık moda kavuşuyor

PAYLAŞ