Google Kamera Uygulaması Güncellendi - Haberler - indir.com

Google Kamera Uygulaması Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Google tarafından Android cihaz sahiplerinin daha kaliteli görseller ortaya çıkarmaları amacıyla hazırladığı ve sitemizde yaptığımız haberle de yayınlandığını duyurduğumuz Google Kamera uygulaması, yeni eklenen özelliklerle beraber güncellendi.

Yaklaşık 3 hafta önce oldukça temiz bir arayüz ve en sevilen fotoğraf efekti Lens Blur özelliğiyle kullanıcılarla buluşan Google Kamera uygulaması, bilindiği üzere video kaydederken kullanıcıların fotoğraf çekmesine izin vermiyordu.

Google Kameras

Bugün itibariyle güncellenerek 2.1.043 sürümüne yükseltilen Google Kamera uygulamasıyla kullanıcılar, bundan sonra uygulama aracılığıyla video kaydederken sadece tek bir dokunuşla fotoğraf çekimi de yapabilecekler.

Bunun yanı sıra uygulama üzerinde bulunan Ayarlar menüsüne girildiğinde meydana gelen çökme hatasının da giderildiği güncellemede bir kaç hata da düzeltilmiş durumda.

Tamamen ücretsiz olarak Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Google Kamera uygulamasını en güncel haliyle aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ