Google kamera uygulaması karanlık moda kavuşuyor - Haberler - indir.com

Google kamera uygulaması karanlık moda kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-01 16:16:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google’ın dikkat çeken uygulamaları arasında yer alan Google Kamera 6.2 sürümüne güncellendi. Güncelleme ile beraber uygulamada birçok iyileştirme uygulanırken ayrıca yenilik ve özellikler de geldi. Google’ın geliştirmiş olduğu Google kamera almış olduğu yeni güncelleme ile beraber 6.2 sürümüne güncellenmiş oldu. Söz konusu güncelleme ile beraber gece modu ile beraber birçok küçük iyileştirme uygulamaya entegre edildi. Güncellemenin ilk etapta Pixel serisi akıllı telefonlar için geldiğini belirtelim.

Google Kamera Güncellendi

Facebook ve Google 121 milyon dolandırıldıFacebook ve Google 121 milyon dolandırıldı

Android Police kaynaklı habere göre artık karanlık bir ortamda veya gece saatlerinde kamera uygulamasının ayarlar menüsüne girdiğinizde koyu gece teması kullanıcıları karşılayacak. Ayrıca batarya koruma modunu açtığınız zaman ise de yine kamera uygulamasının arayüzü siyah bir temaya bürünecek. Bu durum ise daha çok OLED ekranlı cihazlar için bir pil tasarrufu anlamına gelecek. Diğer yandan ayrıca Google Kamera 6.2 ile beraber panorama modda video çekerken ses kaydının devreye girip girmeyeceği seçeneği ekranın üst ve orta kısmına getirilmiş durumda.

Ayrıca HDR+ moduda yeni güncelleme ile sunulmuş oluyor. Gelişmiş bu mod sayesinde çekilen fotoğraflar çok daha hızlı bir şekilde işleniyor ve daha iyi bir performans sağlanmış oluyor. Diğer yandan güncelleme ile flaş simgesi ve küçük hata ayıklamaları gibi detaylarda iyileştirmeler arasında bulunuyor. Şuan için Pixel serisi için sunulan bu güncellemenin yakın zamanda diğer Google Kamera kullanan cihazlar için de sunulması bekleniyor.


İlgili uygulamalar
Sosyal medyada Google'ın çeşitli arama sonuçları konuşuluyorSosyal medyada Google'ın çeşitli arama sonuçları konuşuluyor
Google'ın Başarısız Olduğu ProjeleriGoogle'ın Başarısız Olduğu Projeleri

PAYLAŞ