Google Camera'ya birçok yenilik geliyor - Haberler - indir.com

Google Camera'ya birçok yenilik geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-04 13:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Google'ın Pixel 2 ile çıkardığı kamera uygulaması Google Camera, Nexus ve Pixel  telefon kullanıcıları tarafından beğeni ile tercih ediliyor. Google, bu ilgiyi göz önünde bulundurarak, Camera uygulaması için yeni özellikleri kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Uygulama için yeni bir sürümün yayınlanması ve bu sürüm ile Google Camera'nın yeni özelliklere kavuşması bekleniyor. Google Camera 5.3 olarak beklenen bu yeni sürümle birlikte, uygulamanın ne gibi yeni özelliklere sahip olacağı belli oldu. APK dosyası aracılığı ile ulaşılan bu yeni özelliklere bakıldığında, Google Camera'nın iddialı bir güncelleme alacağı görüldü. Kullanıcılar, güncelleme sonrasında Google  Camera ile daha iyi bir kamera deneyimi yaşayacak.

Google Camera 5.3 sürümü ile gelecek olan yenilikler

Google Camera uygulaması, Google Pixel ve Nexus telefon modellerini kullanan kullanıcılara özel olarak geliştirilmiş bir uygulama. Uygulamaya gelecek olan güncelleme ile birlikte, Google Camera kullanıcıları daha profesyonel fotoğraflar çekecek ve daha kullanışlı bir uygulamaya sahip olacak.

Google Camera 5.3 sürümüyle birlikte geleceği öğrenilen özelliklerden birisi, RAW dosyalarına destek. Google Pixel kullanıcılarının RAW dosyaları destekleniyor. Fakat bu dosyaların kullanılabilmesi için, üçüncü parti bir uygulama da gerekiyor. Gelecek olan güncelleme ile birlikte, üçüncü parti uygulamalara gerek kalmadan RAW dosyalarınız desteklenecek. Bununla birlikte bir diğer özellik de geniş açıların bozulmasının önüne geçilmesi olacak. Geniş açı lenslerle çekilen fotoğraflarda bir sorun karşımıza çıkıyor. Bu sorun, bu lenslerle çekilen fotoğrafların yan tarafında kalan nesneleri, bozuk göstermesine neden oluyor. Google Camera'nın gelecek olan güncelleme ile yazılımsal bir çözüm sunarak bunu da ortadan kaldıracağı görülüyor. Şu an için elde edilen bilgiler bu yönde olurken, sürümün yayınlanmasından sonra farklı özelliklerle de karşılaşılabileceği tahmin ediliyor.





PAYLAŞ