Galaxy Z Fold 3 S Pen desteğine sahip olabilir - Haberler - indir.com

Galaxy Z Fold 3 S Pen desteğine sahip olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-26 11:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Kore merkezli The Elec tarafından paylaşılan haberlere göre Samsung, S Pen kalemini yeni katlanabilir akıllı telefonuyla sunmayı hedefliyor. Bir diğer yandan ise birçok medya Galaxy S21 serisinin de S Pen'e yer vereceğini belirtiyor. Güney Koreli şirket geçtiğimiz hafta içerisinde yeni katlanabilir akıllı cep telefonu Galaxy Z Fold2'nin tanıtımını gerçekleştirmişti. Katlanabilir akıllı cep telefonlar arasında iyi bir yer kazanmayı başaran bu yeni akıllı telefon serisi  Z Fold, şimdiden bir sonraki modeli ile adından söz ettirmeye başladı. Konu ile ilgili olarak son çıkan haberler ise hem Z Fold serisinin yeni üyesi hem de Galaxy S21 serisi ile ilgili heyecan verici detaylar sunuyor. 

Güney Koreli The Elec tarafından paylaşılan habere göre Samsung, S Pen kalemini Galaxy Z Fold serisinin yeni modeline entegre etmek için AES teknolojisinden yararlanmayı planlıyor. Bununla yanı sıra aynı zamanda şirket, çıkan habere göre ultra ince camı kalemin basıncına dayanacak şekilde kalınlaştırma üzerinde çalışıyor.

Yanlışlıkla ön siparişe açılan Galaxy Z Fold 2 fiyatı ortaya çıktıYanlışlıkla ön siparişe açılan Galaxy Z Fold 2 fiyatı ortaya çıktı

Samsung, S Pen'i daha fazla modele entegre etmeyi planlıyor

Güney Koreli şirketin S Pen'inin katlanabilir akıllı cep telefonuyla geleceği iddiası bu haberlerle beraber ilk kez ortaya atılmıyor. Zira Samsung Galaxy Z Fold2'nin de S Pen ile geleceği iddia ediliyordu. Fakat tahmin edilebilir teknik sınırlamalar nedeniyle Samsung, S Pen'i katlanabilir telefonuyla sunmamıştı. Normalde sadece Galaxy Note serisiyle beraber gelen S Pen, Samsung'un EMR (Elektromanyetik Rezonans) teknolojisinden faydalanıyor. Fakat bu teknoloji katlanabilir bir ekrana uyumlu bir halde değil. The Elec'in haberini dayandırdığı UBI Research'e göre şirket, yeni katlanabilir telefonuyla bu sorunun üstesinden gelecek.

Bu bilgilere ek olarak medyada pek çok haber, Samsung'un yeni Galaxy S serisinde de S Pen kalemine yer vereceğine dair iddialara yer veriyor. Konu hakkında ortaya atılan bu iddialar hiç bir kesinlik taşımıyor. Dolayısıyla Samsung'un S Pen'i S21 serisiyle birlikte sunup sunmayacağını ancak 2021 yılının başında görmek mümkün olacak.

Beklenen katlanabilir Samsung Galaxy Z Fold3 için de aynı şeyin geçerli olduğunu söylemek mümkündür. Gelecek yılın ikinci yarısında kullanıcıların beğenisine sunulan olan bu telefon için şimdiden kesin bir şey söylemek pek de doğru olmayacaktır. Fakat Samsung S Pen'i katlanabilir telefonuyla sunarsa bu durum Fold serisinin verimliliğini ve değerini artırabilir.


Bu sefer olmuş dedirten Galaxy Z Fold 2 tüm detaylarıyla karşınızdaBu sefer olmuş dedirten Galaxy Z Fold 2 tüm detaylarıyla karşınızda
Katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy Z Fold2'nin Türkiye fiyatı açıklandıKatlanabilir ekranlı Samsung Galaxy Z Fold2'nin Türkiye fiyatı açıklandı
Samsung Galaxy Z Fold2 Apple'ın MagSafe'i ile şarj edildiSamsung Galaxy Z Fold2 Apple'ın MagSafe'i ile şarj edildi

PAYLAŞ