Yanlışlıkla ön siparişe açılan Galaxy Z Fold 2 fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Yanlışlıkla ön siparişe açılan Galaxy Z Fold 2 fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-28 18:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Merakla beklenen Galaxy Z Fold 2 fiyatı bir hata sonucu ortaya çıkmış oldu. Güney Koreli üreticinin İngiltere'de yer alan internet sitesinde yeni Galaxy Z Fold, ön siparişe açıldı. Ön sipariş sürecinin daha ileri bir tarihte başlaması planlanıyordu fakat oluşan hata ile cihazın gizlisi saklısı kalmadı denilebilir.

Cihazın fiyatının ortaya çıkmasının ardından bazı kampanyalar da ön sipariş sayfasında göründü.

Türkiye'de satışa çıkan HUAWEI MatePad 10.4 özellikleri ve fiyatıTürkiye'de satışa çıkan HUAWEI MatePad 10.4 özellikleri ve fiyatı

Galaxy Z Fold 2 fiyatı ortaya çıktı

Samsung'un katlanabilir telefonlara yönelik girişimleri yüksek fiyat etiketi sebebi ile şu an için hepimizin alabileceği kadar yaygınlaşamıyor. Katlanabilir özelliğe sahip olan telefonların ilk örneklerinden birisi olan Galaxy Z Fold, yerini Galaxy Z Fold 2'ye bırakıyor. İki numaranın ortaya çıkan fiyatı yine beklenildiği gibi. 1799 Sterlin, yani yaklaşık olarak 17.500 TL.

Serinin ilk modelinin fiyatı ise 100 Sterlin daha pahalıydı. Bunun sebebi de yeni modelin kutu içeriğinden Galaxy Buds kulaklıkların çıkarılması olabilir. İlk Galaxy Z Fold modelinin kutu içeriğinde bu kablosuz kulaklık yer alıyorken ikinci modelin kutusunda böyle bir kulaklık yer almayacak.

1 Eylül 2020 tarihinde düzenlenecek olan ikinci Unpacked etkinliği ile telefonun çıkış tarihini kesin olarak öğreneceğiz.

Ön sipariş sayfasında yer alan bilgiye göre Samsung Pay ile satın alan kullanıcılar için bazı kampanyalar da olacak. Sipariş sayfasına göre Samsung Pay müşterileri telefondan yüzde 5 indirim elde etme imkanına sahip olacak. Buna ek olarak YouTube Premium hizmeti ücretsiz olarak verilecek.



PAYLAŞ