Facebook'ta kendi avatarınızı oluşturma yolları - Haberler - indir.com

Facebook'ta kendi avatarınızı oluşturma yolları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-08 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Facebook'un en eğlenceli özelliklerinden biri olan avatar özelliğini kendi tercihlerinize göre kullanabilirsiniz. Facebook uygulamasının avatar özelliğini kullanarak kendinize bir avatar oluşturmaya hazır olun. Bu özellik çeşitli yüzler, saç stilleri ve kıyafetlerle özelleştirebileceğiniz bir karikatür karakter yapmanızı sağlar. Kişisel tercihlerinize göre işlemler yapabilirsiniz. Daha sonra tasarlamış olduğunuz bu özel avatarı Facebook yorumlarınızda, hikayelerinizde, profil resminizde ve Facebook Messenger sohbet pencerelerinde kullanabilirsiniz. Stil olarak Bitmoji ve Apple'ın Memoji avatarlarına benzerler.

Facebook Avatar özelliği ile kendi avatarınızı oluşturun

Yapay zekada krtik Facebook atılımıYapay zekada krtik Facebook atılımı

Ayrıca, Facebook avatarınızı Snapchat, Twitter, Mail ve Instagram gibi uygulamalarda çıkartma olarak kullanabilirsiniz. iPhone'unuzda veya Android telefonunuzda kendi Facebook avatarınızı nasıl oluşturacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Telefonunuzdaki Facebook uygulamasını açın ve hamburger menüsüne (üst üste üç satır) dokunun. iOS'te sağ alt köşede ve Android telefonlarda sağ üst köşede olabilir.

Aşağı kaydırın ve Daha Fazlasını Gör'e dokunun.

Avatarlar'ı seçin.

İleri'ye ve ardından Başlayın'a dokunun.

Tercih ettiğiniz cilt tonunu seçin (27 seçenek vardır) ve İleri'ye dokunun.

Daha sonra avatarınız için bir saç modeli seçmeniz istenecektir. Çeşitli stiller için Kısa, Orta veya Uzun'u seçebilirsiniz. Seçiminizi yaptıktan sonra Renk simgesine dokunun.

Ardından, yüz şeklini, ten rengini ve yüz çizgilerini seçeceğiniz avatarınızın Yüz simgesine geçersiniz.

Yüzü özelleştirdikten sonra Göz simgesine dokunun. Bir göz şekli, renk ve kirpik uzunluğu seçin. Ardından Kaşlar simgesine gidin ve kaş şeklini ve rengini seçin. Ayrıca gözlük de ekleyebilirsiniz.

Şimdi burun ve ağzı özelleştirme zamanı. Burun şeklinizi seçin ve ardından ağız şeklinize geçin. Ayrıca dudak rengi ve sakal da ekleyebilirsiniz.

Ardından, bir gövde şekli seçin. Bunu yaptıktan sonra, en sevdiğiniz kıyafeti seçebilirsiniz. Avatarınızın kıyafetine şapka, eşarp veya kedi kulakları eklemeyi de seçebilirsiniz.

Avatarınızı özelleştirmeyi tamamladıktan sonra, sağ üst köşedeki onay işareti simgesine dokunun. İleri'ye ve ardından Bitti'ye dokunun.

 


Paylaşılan Facebook Android karanlık mod ekran görüntüleriPaylaşılan Facebook Android karanlık mod ekran görüntüleri
Facebook akış sayfasına yeni sekmeler geliyorFacebook akış sayfasına yeni sekmeler geliyor
Facebook Apple Watch için yeni bir mesajlaşma uygulaması çıkardıFacebook Apple Watch için yeni bir mesajlaşma uygulaması çıkardı

PAYLAŞ