Facebook akış sayfasına yeni sekmeler geliyor - Haberler - indir.com

Facebook akış sayfasına yeni sekmeler geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-19 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sosyal medya devi Facebook’un geliştirici ekibi, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Dünyanın en çok kullanıcısına sahip olan platformu Facebook, şu sıralarda yeni bir özellik üzerinde testlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Facebook’taki akış sayfasına yeni sekmeler gelmeye hazırlanıyor. Popüler, en son ve görülen olarak adlandırılan sekmeler, kullanıcıların tercihlerine göre paylaşımları filtrelenecek. Milyonlarca kullanıcının aktif olarak kullanmış olduğu Facebook, kullanıcıların ilgisini kaybetmemek adına geliştirmelerini sürdürüyor. Geliştirici ekibi şimdi ise platforma yenilikler dahil etmeye hazırlanıyor. Ortaya çıkan yeni detaylara göre ise yeni özelliğin birçok kullanıcı tarafından beğenilmesi bekleniyor.

Facebook akışı yenileniyor

Facebook Lite Facebook Lite "Karanlık mod" özelliğine kavuştu

Facebook’un en popüler alanı olan akış sayfasında son zamanlardaki paylaşımları ve popüler olan içerikleri daha ön planda görüyorsunuz. Yapacağınız küçük bir ayar ile de paylaşılan en yeni gönderiyi görme şansınız bulunuyor. Fakat yaptığınız bu ayar 24 saat boyunca geçerli oluyor. Daha sonra yine akışta en popüler paylaşımlar yer almaya devam ediyor. Ancak yeni ortaya çıkan detaylara göre Facebook’un yeni sekmeler üzerinde çalıştığı gözüküyor. Akış sayfasından erişilecek olan bu sekmeler, kullanıcıların isteklerine göre içerik filtrelenebilecek. Bu filtreleme ile beraber akışta öyle gösterecek. Bu sayede daha kolay bir şekilde en popüler veya daha önceki gördükleri içeriklere erişebilecekler.

Facebook’un henüz şu sıralarda test ettiği bu yeni özellik zaten bulunuyor. Ancak 24 saat geçerli oluyor. Facebook geliştirdiği yenilik ise şuan için test aşamasında bulunuyor. Şirket tarafından gerekli testler sonlandırıldıktan sonra ilk olarak beta sürüm olarak kullanıcılara verilmesi bekleniyor. Beta sürümde de kullanıcılar ile testler bittikten sonra herhangi bir sorun bulunmuyor ise yeni özellik mobil uygulamalara dahil edilecek. Bu yeniliğin şuan için henüz ne zaman geleceği bilinmiyor. Ancak çok yakın bir zamanda gelmesi bekleniyor.


Facebook uzaya uydu gönderecek!Facebook uzaya uydu gönderecek!
Facebook içerik denetimi için Reuters ile anlaşma yaptı!Facebook içerik denetimi için Reuters ile anlaşma yaptı!

PAYLAŞ