Paylaşılan Facebook Android karanlık mod ekran görüntüleri - Haberler - indir.com

Paylaşılan Facebook Android karanlık mod ekran görüntüleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-26 10:25:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Şüphesiz dünyanın en büyük sosyal medyası olan Facebook, zaman zaman gündeme skandallar ile gelmesi özellikle genç kitlesini kaybetmesine sebep oldu. Kullanıcı sayısında ciddi azalma olmasına rağmen halen dünyanın en fazla kullanıcı sayısına sahip olan Facebook, diğer sosyal medyaların gerisinde kalmamak adına her geçen gün farklı özellikleri bünyesine eklemeye yönelik ediyor. Bu stratejide hareket eden şirket, son zamanların en popüler özelliği karanlık modu bünyesine dahil etti. Şimdiye kadar Instagram, Twitter gibi yine dev sosyal medyaların karanlık mod özellikleri aktif hale getirildi. Bugün itibariyle elde edilen ekran görüntüleri iel beraber Facebook platformunun Android uygulaması adına karanlık mod özelliğini kullanıcılarına sunduğu öğrenildi. 

Facebook'un Android sürümüne karanlık mod

Her geçen gün birbirinden farklı özellikler ile geliştirilen Facebbok platformunun Android sürümü için karanlık mod özelliği aktif hale getirildi. Android 10 sürümünün sistem genelinde karanlık mod özelliğini kullanıcılara sunması ile beraber üçüncü parti uygulamaların karanlık mod özelliğine sahip uygulamalar geliştirmesi daha da ivme kazanmış durumdadır. Facebook platformuna da tıpkı diğerleri gibi karanlık mod özelliğinin geleceği uzun bir süredir beklenen bir durumdu. Fakat bugüne kadar konuşmadan ibaret kalan bu konu artık gerçeklik kazandı. Bugün itibariyle konu ile ilgili çevrimiçi bir şekilde sunulan ekran görüntüleri durumu tamamen değiştirmiş durumdadır. 

Yapay zekada krtik Facebook atılımıYapay zekada krtik Facebook atılımı

Android Police internet sitesi, dünyanın en büyük sosyal medya platformu Facebook'un karanlık modda göründüğünü açıkladı. Reddit aracılığı ile de ortaya çıkan raporda Facebook platformunun karanlık mod özelliğinden bahsediliyordu. Şimdi ise Twitter'da yer alan iki kullanıcı Facebook'un karanlık modlu halinden bir görüntü paylaşarak duruma netlik kazandırdı. Elde edilen bilgilere rağmen Facebook'un karanlık modu ile ilgili paylaşılan tweet, Facebook Android uygulamasının karanlık modunu hangi kapsamda test ettiğini belli etmiyor. 

Sosyal medya lideri Facebook'un karanlık mod özelliği üzerinde uzun bir süredir çalışma içerisinde olduğu zaten bilinen bir durumdu. Fakat şirket, karanlık mod özelliğini whatsApp için yapıldığı gibi kullanıcılara direk sunulmadan önce uzun bir test sürecinden geçirmek istediğini gösterdi. Bazı kullanıcılar için karanlık mod özelliğinin test edildiğini görmek Facebook Android uygulamasının karanlık mod özelliğinin yayınlanması için çok fazla bir zaman olmadığını da gösteriyor. 

 


Facebook'tan eğlenceli montajlar yapmanızı sağlayan uygulama: WhaleFacebook'tan eğlenceli montajlar yapmanızı sağlayan uygulama: Whale
Yine bir Instagram özelliği Facebook’a geliyorYine bir Instagram özelliği Facebook’a geliyor
Facebook sesli asistan, yüz tanıma teknolojisi ile nasıl bir araya gelecek?Facebook sesli asistan, yüz tanıma teknolojisi ile nasıl bir araya gelecek?

PAYLAŞ