Facebook,

Facebook,"Çapraz hikaye" özelliği üzerinde çalışıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-11 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Sosyal medya dünyasının en başarılı platformlarından Facebook, kendine ait olan platformlar arasında çapraz hikaye paylaşımı yapabilmesine imkan tanıyan özelliği test ediyor. Söz konusu bu özellik yakın zaman içerisinde tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak. Şöyle ki Facebook ve Instagram platformlarının her ikisinde de hikayeler özelliği halihazırda mevcuttur. Bir süredir Instagram platformunu kullanan kullanıcıları, hikayelerini varsa Facebook hesaplarında da yayınlama seçeneğine sahipler fakat bunun tam tersi henüz mümkün değildir. 

Şu an test aşamasına geçildi

Çapraz hikaye paylaşım özelliği şu an için test aşamasında olup yakın zaman içerisinde netlik kazanacaktır. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Facebook, kullanıcılarının paylaşmış oldukları hikayeler artık Instagram hesapları üzerinde de paylaşılacaktır. Tersine mühendislik yapan Jane Manchun Wong tarafından atılan bir tweet'in içeriğine göre şirket bu özelliği test aşamasına almış durumda ancak ne zaman kullanıcılara sunacağı ise henüz kesin olan bir durum değildir. Popüler sohbet uygulaması WhatsApp platformunda da hikayeler özelliği bulunuyor fakat bu çapraz hikaye paylaşım özelliğinin şu an için WhatsApp uygulamasını kapsayıp kapsamayacağı ise belirtilmiş bir durum değildir.

Facebook Messenger yenilikleri WhatsApp'ı aratmayacak!Facebook Messenger yenilikleri WhatsApp'ı aratmayacak!

Özellikle sosyal medya yöneticilerinin yaptıkları işleri daha da kolaylaştıracak olan bu yeni özelliğin, gelecek süreç içerisinde WhatsApp uygulamasına gelme ihtimalinin de olduğu açıklanırken, bir diğer sosyal medya devi Twitter uygulamasının da hikayeler özelliğini yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacağı belirtilen durumlar arasındadır. Bu yeni özellik ile beraber sosyal medyaların hikayeler özelliği üzerine bir bağlantı sağlanıyor. Bu sayede kullanıcıların daha fonksiyonel bir kullanım elde etmesi sağlanıyor. 

 


Facebook'un yeni sistemi sahte hesapları ortadan kaldıracak!Facebook'un yeni sistemi sahte hesapları ortadan kaldıracak!
Facebook, Libra hakkındaki planlarını değiştiriyor!Facebook, Libra hakkındaki planlarını değiştiriyor!
Facebook Donald Trump'la ilgili reklamları yayından kaldırdı!Facebook Donald Trump'la ilgili reklamları yayından kaldırdı!

PAYLAŞ