Bilmeniz Gereken 10 YouTube URL hilesi - Haberler - indir.com

Bilmeniz Gereken 10 YouTube URL hilesi

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-29 13:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Video izleme ve paylaşma konusunda tüm dünyanın en popüler uygulamalarından bir tanesi olan YouTube, keşfedilmeyi bekleyen pek çok yan özelliği ile dikkat çekici durumda. İster geçici bir kullanıcı olun, isterse her gün çevrimiçi video izleyin. Farklı kullanıcılar için YouTube'da ince ayar yapmanın çeşitli yolları mevcut. İşte bilmeniz gereken 10 YouTube URL hilesi.

YouTube Meydan Okuma Videolarına Yasak GetirdiYouTube Meydan Okuma Videolarına Yasak Getirdi

1. Videonun herhangi bir kısmına bağlantı

İzlediğiniz videonun önemli bir sahnesini arkadaşlarınızla paylaşmak için videonun herhangi bir kısmına bağlantı yapmanız mümkün. Bir bağlantı gönderdiğinizde, bağlantıyı kaçan bir kişi genellikle videoyu en baştan izlemek zorunda kalır. Fakat URL üzerinden yapacağınız küçük bir ayarlama ile birlikte videonun istediğiniz yerden başlamasını sağlayabilirsiniz.

Bunun için bir video URL'sinin sonuna & t = YmXXs öğesini elle ekleyin. Videoyu Y dakika ve XX saniye olacak şekilde düzenleyerek paylaşabilirsiniz. Bu manuel yöntemi kullanmak istemiyorsanız, videoyu paylaşmak istediğiniz anda duraklatın, ardından sağ tıklayın ve geçerli anda video URL'sini kopyala seçeneğini kullanın.

2. Sonsuz video döngüsü

Eğer belirli videoların ya da tek bir videonun sürekli çalmasını istiyorsanız bu konuda yine URL üzerinde küçük bir değişiklik yapmanız gerekecektir. Örnek olarak youtube.com/watch?v=oeb5LdAyLC8 linkini sürekli tekrarlamak için youtuberepeater.com/watch?v=oeb5LdAyLC8 yazmanız yeterli olacaktır. Üstelik açılacak olan yeni bağlantı sayfasında, diğer farklı özellikleri de deneyebilirsiniz. Kişiselleştirilmiş, tamamen ihtiyacınızı karşılayacak olan bir YouTube deneyimi yaşamamız mümkün.

3. Yaş sınırlamalarını geçme

YouTube önemli kriterler dahilinde yaş sınırı koyabilmektedir. Bu yaş sınırının ise kolay bir şekilde aşılabilmesi mümkün. Bunun için yine URL üzerinden bir düzenleme yapmanız gerekiyor. Örnek olarak bir bağlantının önüne gen yazmanız yeterlidir

genyoutube.com/watch?v=wvZ6nB3cl1w

Video, yaş sınırlaması olmayan yeni bir sayfada açılacaktır.

4. Girişte videoyu hemen ilerletin

Eğer videonun başlangıcından belirli bir saniyeye geçmek istiyorsanız link üzerinde yine küçük bir ekleme yapmamız gerekecektir. Öyle ki videonun ilk 30 saniyesini atlamak için URL'nin sonuna & start = 30 ekleyin.

5. YouTube videolarını indirin

Bir YouTube videosunu indirmek isterseniz, bu işlemi kolayca yapabileceğiniz bir URL kısayolu mevcut. URL’nin başına pwn ekleyerek Youtube videolarını indirmeye başlayabilirsiniz.

6. YouTube TV’ye keşfedin

YouTube TV, akıllı TV'ler ve konsollardaki uygulamalar için tasarlanmış bir ara yüzdür. Eğer bu özel ara yüzü denemek istiyorsanız aşağıdaki URL’yi ziyaret edebilirsiniz.

youtube.com/tv

7. Aboneliklerinize odaklanın

YouTube tarafından sunulan öneriler çoğu zaman yararlı olmayabilir. Öneriler sizin için yeterli olmuyorsa, dikkatinizi çekmeyen videolar çıkıyorsa bu konuda aboneliklerinize yönelik bir ayarlama yapabilirsiniz.

youtube.com/feed/subscriptions URL’si abone olduğunuz kanallardan en yeni videoları görmenizi sağlar. Böylece yeni içeriklerinden hiçbirini kaçırmazsınız. Dolayısıyla, YouTube'un sizin için karar vermesi yerine izleyeceklerinizi kendiniz kontrol altında tutabilirsiniz.

8. Herhangi bir videonun küçük resmini alın

Bir YouTube videosu için (varsa) yüksek kaliteli bir resim almak istiyorsanız, aşağıda yer alan URL’yi kullanabilirsiniz. VideoID bölümüne kendi videonuzun ID’sini girmeniz yeterli.

img.youtube.com/vi/[VideoID]/maxresdefault.jpg

9. Bir videodan GIF yapın

Eğer videoları GIF olarak saklamak istiyorsanız, bu konuda da bolca seçenek mevcut. YouTube bağlantısından önce GIF yazısını ekleyerek videonun herhangi bir yerinden kolayca animasyonlu bir GIF oluşturabilirsiniz. Bir videoyu GIF olarak almak için URL’nizi bu şekilde hazırlayabilirsiniz.

gifyoutube.com/watch?v=gy1B3agGNxw

10. YouTube videolarını üst üste çalma

İki şarkının aynı anda çalındığında nasıl ses çıkardığını veya bir klibe bazı komik fon müziği eklemek istediğinizde Youtube için hazırlanan özel sayfayı kullanabilirsiniz. YouTubeDoubler bu konuda ihtiyacınızı karşılayacak. 

YouTube'a telefonla girenlere önemli uyarı!


İlgili uygulamalar
YouTube, yanlış bilgileri önerilerden çıkaracakYouTube, yanlış bilgileri önerilerden çıkaracak

Youtube 2160p 4K Çözünürlük Desteği


PAYLAŞ