YouTube'a telefonla girenlere önemli uyarı! - Haberler - indir.com

YouTube'a telefonla girenlere önemli uyarı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 13:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Resmi Twitter hesabında açıklama yapan YouTube, telefondan YouTube'a girecek olan kullanıcılarını sevindirecek bir proje için kolları sıvıyor. 

Video paylaşma kanalları arasında dev olan Youtube kullanıcılarına en iyi hizmeti vermek için her daim yeniliklere açık bir platform olmuştur. Belkide bu açıklığı sayesinde bugün bakıldığı zaman bu denli popüler. Her neyse biz asıl konumuza dönecek olursak YouTube'da kullanıcılar ana sayfa üzerinde dolaşırken, videolar otomatik olarak ön izleme imkanı oluşabilecek. Bu yeni özellik sayesinde ise platform üzerinde yer alan videoların etkileşimini daha da zirveye çıkaracak YouTube, bir hayli kullanışlı diyebileceğimiz bir kullanımı kullanıcıları için oluşturmuş olacak.

YouTube, klasik filmleri reklamlarda gösteriyor!YouTube, klasik filmleri reklamlarda gösteriyor!

Youtube'un Google Play üzerinde yüklenme sayısı açıklandı

YouTube yeni özelliği ile herkesi mutlu etmeyi başarıyor 

Bu özellik uzun zamandan beri YouTube kullanıcıları tarafından beklenen ve istenilen bir özellikti. YouTube sonunda bu özelliğe geçiş yaparak kullanıcıları mutlu etmeyi başardı. Aynı zamanda YouTube ana sayfa üzerinden videolara tıklamadan önce ufak bir ön izleme yapmamızı sağlayacak olan bu özelliğin sesi kapalı bir şekilde çalışabileceğini de ifade etti. Bu özelliğin varlığı ise birçok insanı mutlu etti. Çünkü toplu taşımada seyahat eden insanlar o esnada kulaklık bulunduramıyor. Hal böyle olunca o tarz videolara göz atamıyor. 

Sessiz videolarda altyazı imkanı olacak

Videoların sessiz bir şekilde ana sayfa üzerinden ön izleme imkanı sunacak olan video paylaşım platformu YouTube, aynı zamanda sessiz videolarda altyazı kullanılacağının müjdesini de verdi. Peki bu herkesi heyecanlandırmayı başaran özelliği ne zaman kullanmaya başlayacağız derseniz hemen açıklayım. YouTube'un zaman olarak önümüzdeki hafta tüm dünyada kullanıma sunulacağını açıkladı. Aynı zamanda iOS için geçerli olacak olan bu özellik aynı şekilde Android platformu içinde geçerli olacak. Kısaca herkesi çok çok sevindirecek olan bu yeni özellik bir hayli başarılı. YouTube her zamanki performansını korumaya devam ediyor. 

 

 


YouTube Üzerinden Ücretsiz Film İzleme DönemiYouTube Üzerinden Ücretsiz Film İzleme Dönemi
Netflix'den YouTube'u aratmayan yeni özellik!Netflix'den YouTube'u aratmayan yeni özellik!
YouTube Reklamlar İçin Yeni GüncellemeYouTube Reklamlar İçin Yeni Güncelleme

PAYLAŞ