Apple iCloud Şifresi Nasıl Kurtarılır? - Haberler - indir.com

Apple iCloud Şifresi Nasıl Kurtarılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 23:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple’ın ekosisteminde yer alan iCloud sistemi oldukça önemli bir rol taşıyor. iCloud bilgileri ve hesabı her kullanıcı için özel olurken büyük de bir önem taşıyor diyebiliriz. Tek bir iCloud hesabı ile tüm Apple cihazlarınız arasında bir senkronizasyon oluşturabilir ve bu sayede tüm bilgilerinize ve içeriğinize kolay bir şekilde erişmek mümkün olacaktır. Ancak her hesabın olduğu gibi iCloud için de hesap şifresi unutulabiliyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde Apple iCloud şifresi nasıl kurtarılır sorusunun cevabını vermeye çalışacağız. Unutulan bir iCloud hesabının şifresini kurtarmak için basit bir yol izlemeniz gerekiyor. Bu adımlar için ilk olarak iPhone cihazınızın iki faktörlü kimlik doğrulama özelliğini de kullanabilirsiniz. Gelin şimdi Apple cihazınız üzerinden iCloud şifresi nasıl kurtaralım bakalım.

Apple iCloud Şifresi Nasıl Kurtarılır?

Paris Hilton: iCloud'a güvenmeyin!Paris Hilton: iCloud'a güvenmeyin!

Cihazınız üzerinden Ayarlar menüsüne erişin. Buradan İCloud bölümüne girin ve e-posta adresinizi yazdıktan sonra “Apple ID veya Şifremi Unuttum” kısmına basın. Daha sonra sadece şifre mi yoksa Apple ID mi unuttuğunuza dair gerekli seçim işlemini yapın ve adımları takip edin.

iCloud şifre kurtarmada yapabileceğiniz bir başka işlemde ise appleid.apple.com adresine girerek “Kimlik veya şifremi unuttum” seçeneğine basın. Burada Apple ID bilginizi girin ve gelen adımlarda güvenlik soruları sizleri karşılayacaktır. Hesabınıza dair güvenlik sorularının cevaplarını girin ve daha sonra ise e-posta adresinize gönderilecek bir bağlantı sayesinde iCloud şifrenizi kurtarmanız mümkün olacaktır.

Üçüncü ve gerçekleştirebileceğiniz son işlemde ise iki faktörlü kimlik doğrulama sayesinde iPhone iCloud şifrenizi kurtarabilirsiniz. İforgot.apple.com sayfasına girerek Apple ID bilginizi girin. Daha sonra iPhone cihazınıza sms ile doğrulama gelecek ve iCloud şifrenizi kurtarabilirsiniz. Tüm bu benzer iCloud kurtarma yöntemler ile şifrenizi kurtarmak mümkün olacaktır.


iCloud yedekleme nası yapılır?iCloud yedekleme nası yapılır?
Apple iCloud İçin Takma Ad Özelliği GeldiApple iCloud İçin Takma Ad Özelliği Geldi
Apple ve Microsoft, iCloud sorunu için işbirliği yapıyor!Apple ve Microsoft, iCloud sorunu için işbirliği yapıyor!

PAYLAŞ