Paris Hilton: iCloud'a güvenmeyin! - Haberler - indir.com

Paris Hilton: iCloud'a güvenmeyin!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-09 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple'ın bulut depolama sistemi olan iCloud'da bazı dönemler hacklenme sorunları yaşanıyor. Bu kapsamda hackerlar ünlülerin hesaplarına erişerek açık fotoğraflarını internet ortamında yayınlıyorlar. Bu mağdur isimlerden birisi olan ünlü model Paris Hilton tarafından iCloud hakkında bazı açıklamalar yapıldı. Hilton, hackerların kendi bulut hesabında yer alan resimleri aldığını ifade etti ve 'iCloud güvenilir değil, güvenmeyin.' Dedi. Yaşanan bu sorunlardan sonra iCloud kullanmayacağını da dile getirdi.

Kadın bir hackar tarafından hacklenen Paris Hilton, ilerleyen dönemlerde Rick Hilyon ve kız kardeşi gibi farklı kişilerinde hedefte olduğunu belirtti. 2015 ve 2017 yıllarında söz konusu kadın hacker Paris Hilton'un hesabını bir hayli tehlikeye sokmuş ve 170 bin dolardan fazla harcama gerçekleştirmişti. Kredi kartı bilgilerini de kullanan hacker, ünlü bir restorantta 40 bin dolarlık rezervasyon yaptırmıştı.

Olayın mahkemeye taşınmasının ardından duruşma öncesinde Paris Hilton gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kadın hacker'ın iddialarına göre ise Paris Hilton'un iCloud üzerinde müstehcen fotoğraflar sakladığını ifade etti. Banka hesapları haricinde resimlerini de aldığını ifade eden kadın Paris Hilton'u bir hayli zor duruma sokmuştu. Apple için iyi olmayan bu durum sonrasında Hilton, 'iCloud'a güvenmeyin' sözlerini sarfetti.





PAYLAŞ