Apple ve Microsoft, iCloud sorunu için işbirliği yapıyor! - Haberler - indir.com

Apple ve Microsoft, iCloud sorunu için işbirliği yapıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 11:59:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Windows 10 Ekim 2018 güncellemesinden sonra birçok Windows iCloud kullanıcısı uyumluluk sorunu yaşamaya başlamıştı. Fakat gelen bir açıklamaya göre Apple ve Microsoft bu sorunu çözmek için işbirliği yapıyor.

Apple ve Microsoft, iCloud sorunu için işbirliği yapıyor!

Windows kullanıcıları yeni gelen 10 Ekim 2018 güncellemesini kurduktan sonra bir sorunla karşılaştı. Bu sorunda iCloud'un en son versiyonu olan 7.7.0.27'yi kullanamadıkları ortaya çıktı. Uygulama bir hata verdikten sonra, iCloud kullanılabilmesi için Windows 7, Windows 8 veya Windows 10 (Nisan 2018 Güncellemesi) ve daha önce sürümleri gerektirdiğini belirtiyordu.

iCloud Hesabı Hacklenen Bir Ünlünün Daha Uygunsuz Görüntüleri SızdırıldıiCloud Hesabı Hacklenen Bir Ünlünün Daha Uygunsuz Görüntüleri Sızdırıldı

Son gelen güncellemeden önce bu uygulamaya sahip olan Windows kullanıcıları, Fotoğraflar uygulaması senkronizasyonu gibi birçok özelliklerde de sorunlar çıktığını belirtiyor. Microsoft, destek kısmında yayınladığı bir yazı içerisinde cihazların iCloud uygulamasına olan bağlantılarının çalışmadığını ve bu uygulamaya ulaşamadıklarını belirtti. Ayrıca kendilerinin de bu sorunu çözmek adına Apple ile işbirliği yaptıklarını da vurguladı. 

Yazı içerisinde, "Apple, kullanıcıların Windows 10'u versiyon 1809'a güncelledikten sonra Windows için iCloud (versiyon 7.7.0.27) uygulamasındaki Paylaşılan Albümler'de uyumluluk sorunlarıyla karşılaştığını tespit etti. Windows 10 versiyon 1809'da uygulamayı yüklemeyi deneyen kullanıcılar, Windows için iCloud'un bu sürümde desteklenmediğini ve yüklemenin başarısız olacağını belirten bir mesaj alacaklar. Sorunsuz bir deneyim sağlamak adına Microsoft, problem çözülene kadar Windows için iCloud uygulamasına sahip olan kullanıcıların Windows 10 versiyon 1809'a güncellemesini engellemiştir." ifadeleri de yer aldı.

Apple'ın iCloud servisi sayesinde kullanıcılar Fotoğraflar, Posta ve dosyalar gibi birçok şeye masaüstünden erişebiliyordu.


iPhone İcloud açamama durumu nasıl düzeltilir?iPhone İcloud açamama durumu nasıl düzeltilir?
iCloud Aile Paylaşımı nasıl açılır?iCloud Aile Paylaşımı nasıl açılır?
Paris Hilton: iCloud'a güvenmeyin!Paris Hilton: iCloud'a güvenmeyin!

PAYLAŞ