330 binden fazla kayıtlı iş ortağının yanı sıra 25 milyon müşterisiyi bir araya getiren pazar yeri konseptli alışveriş platformu olan n11’in Getir’i de bünyesine katılmasıyla beraber geçirdiği dönüşümü konusu olarak yer reklam filmi ekranlardaki yerini aldı.

Getir ailesine katılım sağlayan n11’deki değişim ile, markanın logosundaki uğur böceği renklerinin kırmızı-siyah renginden, mor-sarı renklerine dönüştürerek daha görünür hale geliyor. n11’in yenilenmiş olan logosuyla beraber sloganını da paylaştığı Jüpiter imzalı reklam filminde, “10 üzerinden 11’lik alışveriş” vurgusunda bulunuluyor.

n11 görsel kimliğini baştan yarattı

Reklam sesi yarışma yapılarak belirlendi

n11, yeni cingılını seslendirecek olan kişiyi özel bir ses yarışması düzenleyerek seçti. Binlerce kişinin katılım sağladığı yarışmaya, sosyal medyada toplam 1,3 milyon etkileşime ulaştı.

Finale kalan yarışmacılar canlı performanslarını sergiledi; Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, n11 CEO’su Nihal Dindar Akın, müzisyen Özer Atik ve vokal koçu Doğan Cem’in jüride yer almasıyla değerlendirildi.

Ses tonu, performans, yaratıcılık, farklılık ve temaya uygunluk kriterlerinin göz önünde bulundurularak yarışmanın kazananı Melsum Erdost,  n11 reklamlarının yeni sesi olarak seçildi.Markanın gelecek döneme ait hedefleriyle ilgili konuşma yapan n11 CEO’su Nihal Dindar Akın şu açıklamalarda bulundu:

“n11, Türkiye e-ticaret sektöründe her zaman yenilikçi ve öncü bir oyuncu oldu ve bir süredir de büyük bir dönüşümün içerisinde. Bugün dönüşümün ilk çıktıları olan yeni renklerimizi, logomuzu, mottomuzu ve konsept tasarımlarla daha keyifli hale gelen yeni arayüzümüzü kullanıcılarımızla ve iş ortaklarımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Reklam filmimizde de belirttiğimiz gibi kullanıcılarımıza ‘10 üzerinden 11’lik’ bir alışveriş deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de yeniliklerimizi duymaya devam edeceksiniz” dedi.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir