YouTube 100 milyon abone ödülü tanıtımı merak uyandırdı! - Haberler - indir.com

YouTube 100 milyon abone ödülü tanıtımı merak uyandırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-11 08:38:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

YouTube platformunda ilk kez yer alan kullanıcılar için önemli olan dönüm noktaları vardır. Kendilerine kanal açan ve YouTube üzerinden maddi bir kazanç sağlamayı amaçlayan kullanıcılar için bu dönüm noktalarından ilki 100 bin abone rakamına ulaşmaktır. 100 bin barajınızı aştığınız anda YouTube başarınızı kutlamak adına size bir plaket gönderiyor. Söz konusu bu plaket üzerinde kanal ismi yazarken, yeni bir ödüle daha sahip olmak için 1 milyon abone rakamını geçmeniz gerekiyor. Tahmin edeceğiniz üzere 1 milyon abone sayısına erişmek oldukça zor, fakat bu barajın çok daha üstüne çıkan kullanıcılar da yok değildir. 

Youtube, Eylül ayında kanalların tam abone sayısını göstermekten vazgeçiyorYoutube, Eylül ayında kanalların tam abone sayısını göstermekten vazgeçiyor

YouTube'un 100 milyon abone ödülü

Geçtiğimiz hafta bahsettiğimiz gibi, Hindistan merkezli olan bir müzik ve film prodüksiyon şirketi olan T-Series ve bunun yanı sıra aynı zamanda YouTube denilince akla gelen ilk isimlerden birisi olan PewDiePie'nin kişisel kanalı geçtiğimiz haftalarda 100 milyon abone barajını geçerek YouTube tarihinde bir ilke imza atmayı başardı. Şöyle ki halihazırda bu barajı aşan T-Series, tek bir kişiye ait olmadığı için PewDiePie‘ın tek başına bu başarıyı elde etmesi teknoloji dünyasında oldukça ses getirdi. 

Red Diamond Creator Award şeklinde adlandırılan ve tamamen el işçiliği olan bu ödül, YouTube’un resmi Twitter hesabı üzerinde tanıtıldı. Tek bir cam parçasından ibaret olan bu ödül, adını nadir bulunan bir elmastan alıyor. Bu ödül duyurulmadan önce, herhangi bir YouTuber'ın kanalı sayesinde başarı elde ettiğinde sahip olacağı en büyük ödül, aynı şekilde T-Series ve PewDiePie’nin de sahip olduğu 50 milyon aboneli kanallar için Özel Oynatma Butonunun yer aldığı ödüldü.

Bunun yanı sıra diğer fiziksel ödül arasında 10 milyon abone sayısına ulaşan kanal sahiplerine verilen elmas oynatma butonu, 1 milyonu aşan kanallar için altın oynatma butonu ve 100.000 aboneye ulaşan kanallar için gümüş oynatma butonu vardır. Her bir derece farklı olup kullanıcılar için farklı anlamlar ifade etmektedir. Bildiğiniz üzere YouTube, herkesin özgün içerikler üreterek büyük başarılar elde edeceği özel bir platformdur. Kendi tarzını yansıtmak için özel içerikler üretilmek ve bunların belirli kitlelere hitap etmesini sağlamanız gerekiyor. Belirli başarılar elde ettiğiniz taktirde YouTube size yukarıda saydığımız değerli ödüller verecektir. 

 


Youtube Musix retail mod çalışmaları hızlandıYoutube Musix retail mod çalışmaları hızlandı
YouTube, çocuk güvenliğini arttırdığı yeniliklerini duyurduYouTube, çocuk güvenliğini arttırdığı yeniliklerini duyurdu
YouTube modaya el attı: YouTube Fashion nedir?YouTube modaya el attı: YouTube Fashion nedir?

PAYLAŞ