YouTube modaya el attı: YouTube Fashion nedir? - Haberler - indir.com

YouTube modaya el attı: YouTube Fashion nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-06 12:09:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Teknoloji

Youtube, birçok alanı içerisinde barındıran ve medya devlerini de platforma dâhil etmek için son günlerde oldukça çalışıyor. Youtube, son olarak moda tarafına el atarak YouTube.com/Fashion’ı tanıttı. Bu yeni oluşumda orijinal içerik üreticilerinden tutun da endüstrinin profesyonellerine kadar birçok kişi yer alacak.

Youtube Fashion Geliyor

Youtube sosyal medyada son zamanlarda ağır toplarından oldu. Son zamanlarda akım olan konularda yerini alan Youtube, hakimiyet alanını genişletecek yeni bir alan olan modaya açılıyor. YouTube.com/Fashion adresinden ulaşılabilecek olan yeni alanda endüstrinin önde gelen isimleri de yer alacak. Bu alanda modanın dışında da güzellik tüyoları veren içerik üreticileri ve endüstride yer alan profesyoneller ve yayıncılar yer alacak.

Youtube, Eylül ayında kanalların tam abone sayısını göstermekten vazgeçiyorYoutube, Eylül ayında kanalların tam abone sayısını göstermekten vazgeçiyor

Son olarak Youtube'un yaptığı açıklamaya göre platformdaki moda ve güzellik kanallarının sayısı 2014 yılından 2018’e kadar 6 katlık bir büyüme yaşarak, günümüzde ise milyarlarca izlenmeye ulaştığı belirtti.

Youtube içerik üreticileri için oldukça önemli bir platform. Bu alanda ise yer alacak üreticilerin Camila Coelho, Jenn Im, Ingrid Nilsen, Safiye Nygaard, Jackie Aina ve Huda Beauty olduğunu açıkladı. Bu sektörde beraber çalışabilecek endüstri devleri arasındaysa Emma Chamberlain ve Dolan Twins ile işbirliği yapan Louis Vitton; Wengie, Merrell Twins, Dulceida ve Juanpa Zurita gibi isimlerle işbirliği yapan Dior olacak.

Platform ayrıca bu yeni oluşumla birlikte modadaki iddiasını göstermek istiyor. Ralph Lauren, Michael Kors, Dior ve çok daha fazlasının en son koleksiyonlarının canlı yayınının yapılacağından da blog paylaşımında söz etti. Tüm bunlara ek olarak Naomi Campbell, Being Noami kanalıyla bu alanda boy gösterirken LOVE Magazine, British Vogue ve Gucci de YouTube’un moda tarafında yer alacak. Youtube bu alanda oldukça iddialı gözüküyor. Bu yeni alanda oldukça yoğun ilgi görecek gibi duruyor.


Youtube Musix retail mod çalışmaları hızlandıYoutube Musix retail mod çalışmaları hızlandı
YouTube, çocuk güvenliğini arttırdığı yeniliklerini duyurduYouTube, çocuk güvenliğini arttırdığı yeniliklerini duyurdu

PAYLAŞ