Yeni yılda en çok oynanan MMORPG oyunlar açıklandı - Haberler - indir.com

Yeni yılda en çok oynanan MMORPG oyunlar açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-26 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Uluslararası 85 oyun şirketinin Türkiye yetkili satıcısı olan dijital oyun mağazası Oyunfor, 2021 yılının ilk aylarında PC platformunda en çok oynanan 10MMORPG oyunlarını açıkladı. Söz konusu açıklanan bu liste ile beraber listenin zirvesinde Black Desert Online’a olan ilginin 2021’in ilk aylarında devam ettiği görülüyor. Her ay açıkladığı satış raporları ile Türkiye oyun sektörünü gözler önüne çıkartan Oyunfor, 2021’in ilk aylarında PC platformunda en çok oynanan 10 MMPORG oyununu listeledi. Açıklanan liste kapsamında 2021’in ilk ayında en çok oynanan MMORPG oyunu Black Desert Online oldu. 2014 yılında piyasaya sürülen oyuna ilgi 2021 yılında da devam etmişe benziyor.

Oyunfor Genel Müdürü Mehmet Dumanoğlu ise konu hakkında şunları dile getirdi: ¨Yayınlanacak olan güncellemelerle birlikte Black Desert Online’ın Türkiye’deki aktif oyuncu sayısını katlayarak artıracağını düşünüyoruz. Diğer yandan, yayınlanmalarının üstünden 15 yıldan fazla bir süre geçmiş olmasına karşın Metin2 ve Knight Online gibi oyunların 2021 yılının ilk aylarında da popülaritesini koruduğunu ve ilk iki sırayı zorladığını görüyoruz.¨

Diablo Immortal fiyaskosunun ardındaki 5 problemDiablo Immortal fiyaskosunun ardındaki 5 problem

2021’in en çok oynanan 10 MMORPG oyunu

1. Black Desert Online
2. World of Warcraft: Shadowlands
3. Metin2
4. Knight Online
5. Silkroad Online
6. Blade and Soul
7. Cabal Online
8. The Elder Scrolls Online
9. Albion Online
10. Final Fantasy XIV Online

Listenin ikinci sırasında ise 2004 yılında piyasaya sürülen ve yıllardır en çok oynanan yapımlardan olan World of Warcraft yer alıyor. 2020’nin Ekim ayında yayınlanan Shadowlands eklentisi ile milyonlarca oyuncusunu tekrar çeken WoW, 2021 yılında da yükselişini sürdürüyor. Ülkemizde uzun yıllardır popüler olan Metin2 ise 2021’nin ilk ayında en çok oynana üçüncü yapımı olmaya devam ediyor.


Immortals Fenyx Rising'in gereksinimleri belli olduImmortals Fenyx Rising'in gereksinimleri belli oldu
iOS'ta bulunan en yi MMO oyunlarıiOS'ta bulunan en yi MMO oyunları

PAYLAŞ