iOS'ta bulunan en yi MMO oyunları - Haberler - indir.com

iOS'ta bulunan en yi MMO oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-12 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlar için en iyi MMO oyunları hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Son bir kaç yıl içerisinde iPhone ve iPad cihazlar için tasarlanmış en iyi MMORPG'ler hakkında bilgi edinebilirsiniz. MMO oyunlarının popülerliği her geçen gün daha da artıyor. Söz konusu bu artışın en büyük nedeni ise, günümüzde geliştiricilerin, modern telefonlarda ve tabletlerde yer alan gelişmiş donanımlar sayesinde büyük ve kapsamlı konsol benzer oyunlar yapabilmesidir. 

iPhone ve iPad için en iyi MMO oyunları 

Rangers of Oblivion

Ücretsiz olarak iOS cihazlara indireceğiniz Rangers of Oblivion ile beraber akıllı cihazınızda sıkımadan vakit geçirebilirsiniz. Monster Hunter serisinin hayranları, iOS mobil cihazlar için sağlam bir alternatifin olduğını ve adının Rangers of Oblivion olduğunu bilmekten mutluluk duyabilirsiniz. Destansı bir deneyim yaşamak adına MMO RPG oyununda diğer oyuncularla bir takım kurun ve yüzlerce canavar ile beraber tek başınıza mücadele etmeye odaklanın. Oyun, gerçek zamanlı dövüş ve hazinelerin yanı sıra etkinliklerle dolu büyük bir dünyanın yanı sıra 10'dan fazla benzersiz bir oyun modunun keyfini çıkarmaya çalışacaksınız. 

Evil Lands

Ücretsiz ödemeden iOS cihazınıza indireceğiniz Evil Lands oyununda, Oblivion ve Skyrim gibi The Elder Scrolls oyunlarının içeriklerine benzer fantastik bir MMORPG deneyimi yaşamaya hazır olun. Kaliteli görseller ve müziğin yanı sıra ortaçağ temalı haritaların çeşitliliği oldukça fazladır. Bunun yanı sıra co-op modu ve bir PvP savaş modu var.

World of Kings

Ücretsiz olarak iOS akıllı cihazınıza indireceğinize Word of Kings, Word of Warcraft benzeri bir oyun isterseniz, World of Kings eşsiz bir alternatif olarak değerlendiriliyor. Eşsiz destanlara sahip devasa açık dünyası ve çeşitli güçlü düşmanlara karşı birlikte savaşan 25 oyuncuya kadar destekle so9n derece bağımlılık yapan bir MMO RPG oyunudur. 

Lineage 2: Revolution

Ücretsiz iOS cihazınıza ücret ödemeden indirerek oynayacağınız Lineage 2: Revolution dünyasında heyecan verici bir deneyim yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz. Açık dünya dövüş modu, 200'e kadar oyuncunun gerçek zamanlı olarak savaşmasına izin verirken, 20'ye 20 ve 50'ye 50 rekabetçi oyun modu da vardır.

AdventureQuest 3D

Ücret ödemeden indirerek oynayacağınız AdventureQuest 3D dünyasında heyecan verici bir deneyim yaşayacaksınız. MMO RPG deneyimi yaşamak adına AdventureQuest 3D oyununa sahip olabilirsiniz. Android, iOS ve PC sürümleri bulunan bu heyecan verici oyununda özgün taktiklerinizi kullanarak seviyenin sonuna kadar ulaşmaya odaklanın.

Toram Online

Ücretsiz ödemeden indirerek oynayacağınız Toram Online oyunu anime seveler için heyecan verici bir deneyim sunar. Klasik mobil MMO oyunundan farklı olarak sanat tarzı son derece kuvvetli bir oyunla karşı karşıyasınız. İlk olarak Toram Online oyununun inanılmaz miktarda özelleştirme seçeneği sunulmaz, bu sebeple de benzer bir karaktere sahip olmayı seven kişiler için bu oyunun dünyasına sıkıştırılmış tüm kozmik öğelerin keyfini çıkarmaya çalışacaksınız. Heyecan verici anime deneyiminin keyfini çıkarmak adına sizde Toram Online oyununda yer alabilirsiniz. 

 

 

 

 

 

 

 





PAYLAŞ