Xiaomi'den bütçe dostu oyuncu telefonu geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi'den bütçe dostu oyuncu telefonu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-31 13:07:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon üreticisi Xiaomi, sadece üst seviye değil bütçe dostu modelleri ile de öne çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise şirket tarafından bugün gerçekleşen bir açıklama ile uygun fiyatlı bir oyun telefonunun geleceği bildirildi. Detayları ortaya çıkan modele bakacak olursak, MediaTek Helio G90 veya Helio G90T işlemcilerini bu cihazda görüyoruz. MediaTek’in uygun fiyatlı oyuncu telefonları için hazırlamış olduğu bu Helio G90 ve Helio G90T işlemcileri sekiz çekirdekli bir yapıya sahip durumdalar. Bu işlemciler yüklü durumlarda 2.05 Ghz hızda çalışıyorlar ve Cortex-A76 çekirdeklerine sahip durumdalar. Enerji verimliliği tarafında ise Cortex-A55 çekirdekleri devreye giriyor.

Xiaomi’den Uygun Fiyatlı Oyuncu Telefonu

Xiaomi'den MIUI 11 tarihi duyurulduXiaomi'den MIUI 11 tarihi duyuruldu

Grafik birimi tarafında Mali-G76 modelini kullanan bu cihaz 10 GB’a kadar LPDDR4x RAM desteğine sahip durumda. Ayrıca HyperEngine adlı teknoloji ile oyun performansı tarafında oldukça iyi optimizasyonlar sağlanabilecek. Özellikle oyun performansı isteyen PUBG Mobile gibi oyunların artması ile beraber Xiaomi şirketi de bu yönlü bir oyuncu cihazı sunmaya hazırlanıyor. Yapılan testlere göre ise Helio G90 serisinin Snapdragon 730 ile Kirin 810 işlemcileri arasında bir performans sunabileceği belirtiliyor.

Henüz cihaz hakkında şirket tarafından bir açıklama yapılmazken, paylaşımlara göre yakında geliyor şeklinde bir ibare bulunuyor. Bu noktada Çinli üretici Xiaomi’nin bu yeni uygun fiyatlı oyuncu telefonunun Eylül ayı ile beraber piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bakalım cihaz performans açısından neler sunacak göreceğiz.


Xiaomi'den akıllı mikrodalga fırınXiaomi'den akıllı mikrodalga fırın
Xiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıXiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

PAYLAŞ