Xiaomi'den MIUI 11 tarihi duyuruldu - Haberler - indir.com

Xiaomi'den MIUI 11 tarihi duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-29 12:03:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli teknoloji markası Xiaomi son dönemlerde en iyi çıkış yapan markalar arasında yer alıyor. Akıllı telefon serilerinde başarılı cihazlara sahip olan markanın rakiplerine nazaran ürünlerini çok daha uygun fiyat etiketleriyle pazara sürmesi de Xiaomi’ye olan ilginin büyük bir nedeni. Uygun fiyat garantisiyle orta seviye bir akıllı telefondan beklenen özellikleri kullanıcılarına sunan Xiaomi yeni cihazlarını pazara sürmek için çalışmalara başladı. 

Yüksek donanım özellikleriyle ön plana çıkan marka Huawei’den sonra akıllı telefon pazarında ki en önemli Çinli marka olma başarısını da elde etti. Şimdiden pazarın önemli bir kısmını elinde bulunduran Xiaomi, MIUI 11’inde müjdesini kullanıcılarına verdi. 

Xiaomi Mi A3 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıXiaomi Mi A3 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

Xiaomi MIUI ne zaman gelecek? 

Xiaomi'nin yeni telefonu rekora imza atacak

Xiaomii’nin sevilen serisi MIUI sahip olduğu özelliklerde de oldukça dikkat çekiyor. Xiaomi deneyim sorumlusu olan Xiaomi Fan, bugün Webio’ya yaptığı bir açıklamayla yeni MIUI 11’in kış gelmeden tanıtılacağının müjdesini verdi. 

Bir önceki seriye göre geliştirilmesi daha uzun süren Xiaomi MIUI 11 hakkında ise kullanıcıların beklentisi oldukça büyük. Serinin yeni cihazının tanıtılmasının bu kadar uzun zaman almasının da, markanın yeni seride yapacak olduğu değişikliklerden kaynaklandığı düşünülse de konuyla ilgili İXiaomi’den net bir açıklama gelmemiş olması bu konuda kesin konuşmamızı da engelliyor. 

Hatırlarsanız Çin merkezli şirket MIUI 9’u 2017 senesinde duyurmuş ve bundan 10 sonra MIUI 10’nu tanıtmıştı. MIUI 10’nun üzerinden bir seneden fazla geçmesine rağmen Xiaomi’den MIUI 11 hakkında herhangi bir açıklama gelmedi. Yeni bir arayüzle tanıtılması beklenen Xiaomi MIUI 11’in Eylül-Ekim ayları arasında duyurulması bekleniyor. 

 


Xiaomi, tasarım yarışmasında Mi Band 4 dağıtıyorXiaomi, tasarım yarışmasında Mi Band 4 dağıtıyor
Xiaomi Mi Health kullanıcılarına veda ediyorXiaomi Mi Health kullanıcılarına veda ediyor

PAYLAŞ