Xiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı - Haberler - indir.com

Xiaomi Black Shark 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-30 16:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oyuncu akıllı telefonları ile ön plana çıkan şirket Xiaomi, şimdi ise serinin ikinci modelini tanıttı. Çinli telefon üreticisi Xiaomi sadece amiral gemisi akıllı telefon modelleri ile değil, oyunculara özel sunduğu cihazlar ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi ise şirket Xiaomi Black Shark 2 Pro modelini tanıtarak, oyuncu modelleri arasına bir yeni cihazı daha eklemiş oldu. İlk olarak geçtiğimiz hafta bazı detayları ortaya çıkan model şimdi ise tanıtılarak resmileşti diyebiliriz. Pro ifadesi eklenen model, Mart ayında tanıtılan Black Shark 2 cihazından daha gelişmiş özelliklere sahip olarak geliyor. Gelin şimdi Black Shark 2 Pro cihazı özellikler ve performans bakımından neler sunuyor bakalım.

Xiaomi Black Shark 2 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Mi Health kullanıcılarına veda ediyorXiaomi Mi Health kullanıcılarına veda ediyor

Güçlü özellikler ile gelen Black Shark 2 Pro modelinde işlemci gücü olarak Qualcomm Snapdragon 855 Plus modelini görüyoruz. Bu işlemci Snapdragon 855 işlemci performansına göre yüzde 4 ve grafik performansına göre ise yüzde 15 daha güçlü olarak karşımıza geliyor. Diğer detaylara gelecek olursak, 12 GB RAM seçeneğine sahip olan modelde UFS 3.0 teknolojisi kullanılıyor. 128 GB / 256 GB depolama seçeneklerine sahip olan cihazın arka yüzeyinde RGB LED aydınlatma özelliği de bulunuyor. Bu aydınlatmalı şeritler, Black Shark logosunun her iki tarafında da bulunuyor.

Cihaz 6.39 inç büyüklüğe sahip olurken AMOLED bir yapıda geliyor. Bu ekran 1080 x 2340 piksel çözünürlük sunarken, 34.7 ms gecikmeli ekranı ile oyunculara büyük bir avantaj sağlayacak diyebiliriz. Ekrandan parmak izi okuma teknolojisine sahip olan cihazın ön yüzeyinde 20 megapiksel arka yüzeyinde ise 48 megapiksellik ve 13 megapiksellik çift kamera yer alıyor. Modelin batarya boyutunun ise 4000 mAh olduğunu söyleyelim. Cihaz 435 dolar başlangıç fiyat etiketine sahip olacak.


Xiaomi'den MIUI 11 tarihi duyurulduXiaomi'den MIUI 11 tarihi duyuruldu
Xiaomi'den akıllı mikrodalga fırınXiaomi'den akıllı mikrodalga fırın

PAYLAŞ