Xiaomi'den akıllı mikrodalga fırın - Haberler - indir.com

Xiaomi'den akıllı mikrodalga fırın

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-29 18:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji devi Xiaomi, sadece akıllı telefonlar değil sunmuş olduğu farklı teknolojik ürünlerle de dikkat çekmeye devam ediyor. Şimdi ise Xiaomi’nin alt markası konumunda yer alan Mijia tarafından yeni bir mikrodalga fırın ürünü tanıtıldı. Sadece iletişim kategorisi değil, ev içi aksesuarlar tarafında da zengin bir içeriğe sahip olan Xiaomi, gelin şimdi yeni mikrodalga fırını ile neler sunacak detaylıca bakalım. Xiaomi Mijia mikrodalga modeli Xiaomi’nin diğer cihazlarında olduğu gibi sadeliği ve şıklığı ile ön plana çıkan bir tasarıma sahip durumda. 20 litrelik kapsite ile gelen bu modelin ön yüzeyinde güç ve zaman ayarı için iki düğme yer alıyor.

Xiaomi’den Yeni Mikrodalga Fırını Duyuruldu

Xiaomi, tasarım yarışmasında Mi Band 4 dağıtıyorXiaomi, tasarım yarışmasında Mi Band 4 dağıtıyor

Ön yüzeyi sadece iki tuş barınan cihaz şık görünümü ile dikkat çekerken, iki adet dokunmatik düğmenin de yer aldığını belirtelim. Bu düğmeler ise fırının çeşitli modları ayarlanabilmektedir. Xiaomi’nin bu yeni mikrodalga modeli dahili olarak Wifi modülüne sahip olarak geliyor. Bu Wifi modülü ile fırın, akıllı telefonlar ile sesli bir şekilde kontrol edilebiliyor. Fırında hızlı ısıtma modu ile üç tür defrost modu, hazır 11 tarif modu ve dokuz kullanıcı tanımlı mod içeren 26 çalışma modu yer alıyor.

10.8 kglık bir ağılığa sahip olan Xiaomi’nin bu yeni mikrodalga modeli 58 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Cihaz 1 Ağustos ile beraber Çin’de satışa çıkacak ve ülkemizde satılıp satılmayacağı ise henüz bilinmiyor.  


Xiaomi Mi Health kullanıcılarına veda ediyorXiaomi Mi Health kullanıcılarına veda ediyor
Xiaomi'den MIUI 11 tarihi duyurulduXiaomi'den MIUI 11 tarihi duyuruldu

PAYLAŞ