WhatsApp'ta artık gönderilen videoların sesi kapatılabilecek - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta artık gönderilen videoların sesi kapatılabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-19 18:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

WhatsApp’ın son Android beta sürümü ile uygulamaya gelecek olan yeni bir özellik daha ortaya çıktı. Henüz geliştirilme aşamasında olan söz konusu bu özellik ile sohbet yada duruma dahil edilecek olan videoların isterseniz sesini kapatma seçeneğini aktif edebileceksiniz. Bu özellik ile beraber sesli videolarınızı sessiz olarak gönderebileceksiniz. Özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor. Facebook’un sahip olduğu WhatsApp geliştiricileri, uygulamalarının Android beta sürümüne güncellemeyi sundular. Söz konusu bu güncelleme Android beta sürümünü 2.20.207.2’ye yükseltti. Henüz geliştirilen yeni bir özellik de ortaya çıkmış oldu. Görünene göre ise WhatsApp’a göndereceğiniz videoların sesini artık kapatabileceksiniz.

Geliştirilen bu yeni özellik WABetaInfo ekibi tarafından ortaya çıkartılmış oldu. Şuan için kullanıcılar tarafından henüz kullanıma sunulmayan bu özellik ile arkadaşlarınıza göndereceğiniz yada hikayelerinizde paylaşacağınız videoların sesini kaldırabileceksiniz. Böyle bir özelliğin gelmesi ise WhatsApp’a bir müzik kütüphanesi gelecek düşüncelerini akıllara getiriyor.

WhatsApp'ın Android sürümüne yeni özellikler geliyorWhatsApp'ın Android sürümüne yeni özellikler geliyor

WhatsApp’a video sesini kapatma özelliği geliyor

WhatsApp’ın mevcut sürümlerinde bir video göndermek istediğiniz zaman sadece kırpma bölümü karşınıza gelecektir. Ancak yeni sürümde bu bölümde yeni özellik ile güncellenecek ve kırpma ekranında hoparlör simgesi görülecek. Bu simgeye basıldığında ise videonun sesini kapatıp açabilirsiniz. WhatsApp’ın 2.20.207.2 kodlu Android sürümünde yer alan özellik sadece bununla ibaret kalmayacak. Son beta sürümü ile beraber kullanıcılara gelişmiş duvar kağıdı seçenekleri ile kaybolan mesajlar özelliğini test etmeye başlayacak.

 


WhatsApp iOS uygulamasına yeni bir özellik geldiWhatsApp iOS uygulamasına yeni bir özellik geldi
WhatsApp Web eski web tarayıcılarında çalışmayacakWhatsApp Web eski web tarayıcılarında çalışmayacak

PAYLAŞ