WhatsApp'ın Android sürümüne yeni özellikler geliyor - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın Android sürümüne yeni özellikler geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-17 16:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler sohbet uygulamalarının başında gelen WhatsApp, sık sık yeni eklenen özellikleri ile gündemde yer almayı başarıyor. Yakın zaman önce Instagram tarafına gelen "Alışveriş" özelliğinin artık WhatsApp uygulamasına geleceği de öğrenilen bilgiler arasındaydı. Bunun yanı sıra aynı zamanda sürekli mesajlar ve yeni depolama alanı kontrolü ile beraber kullanıcılar yeni özelliklerden haberdar olmuştu. Şimdi ise WhatsApp, Android için yakın zamanda gelecek olan yeni özellikler ortaya çıktı. 

WhatsApp Android için yeni özelliklere sahiptir

WABetaInfo, WhatsApp uygulamasında kullanıcılar için gelecek olan bu yeni özellikler ve araçlarla ilgili olarak en son güncellemeleri ve haberleri aktarmaya devam ediyor. Yakın zaman önce iki yeni özellik hakkında da yeni bilgiler paylaşıldı. İlk olarak WhatsApp uygulamasının Android beta sürümünde 2.20.206.11 numaralı güncellemesinde oldu. Yeni el emojileri ve cinsiyete dayalı yeni emojileri kapsayan bu paket, yeni ifadeleri kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

WhatsApp Süresi Dolan Medya özelliğine kavuşacak!WhatsApp Süresi Dolan Medya özelliğine kavuşacak!

Söz konusu bu beta sürümüne sahipseniz, bu yeni emojileri görmeye başlamış olmanız gerekiyor. Çünkü söz konusu bu yeni emojiler WhatsApp uygulamasının bu en son Android beta sürümüyle varsayılan ayar olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. Emojiler, iOS 14 güncellemesini yükleyen kullanıcılar zaten halihazırda mevcuttur. 

Uygulamaya dair bir diğer özellik ise Arşivlenmiş Sohbetler yerine ” Daha Sonra Oku” özelliği oluyor. Aslına bakılırsa burada güncellenmiş bir özellik ismi ve bazı eklenen özellikler yer alacak. Bildiğiniz üzere, WhatsApp uygulaması daha önce Tatil Modu özelliğini de duyurmuştu. İşte bu Daha Sonra Oku özelliği Tatil Modu ile ilişkilendiriliyor ve onun uzantısı olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. 


WhatsApp ve Telegram tehlikeli mi?WhatsApp ve Telegram tehlikeli mi?
WhatsApp üzerinden alışveriş dönemi resmi olarak başlıyorWhatsApp üzerinden alışveriş dönemi resmi olarak başlıyor
WhatsApp süreli mesajlar özelliği üzerinde çalışıyorWhatsApp süreli mesajlar özelliği üzerinde çalışıyor

PAYLAŞ