Uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla dikkat çeken Tecno Mobile Türkiye pazarına giriyor! - Haberler - indir.com

Uygun fiyatlı akıllı telefonlarıyla dikkat çeken Tecno Mobile Türkiye pazarına giriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-09 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile Tecno Mobile şirketi ülkemize giriş yaptı. Gerçekleştirilen lansman ile beraber şirket Türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptığını duyurdu. Şirketin duyurmuş olduğu yeni akıllı telefon modelleri olan Camon ve Spark cihazlarının Vodafone mağazalarında satışta olacağı açıklandı. Satış hacminin yüzde 85 oranında 1600 TL – 3200 TL fiyat aralığında akıllı telefonlardan ibaret olan TECNO Mobile orta ve üst seviye akıllı telefonlar ile Türkiye pazarına giriş yapıyor. Dikkat çeken ürünlere sahip olan modeller kamera odaklı yaklaşımı ve genel olarak kamera gelişimini hedefliyor. Transsion Holdings, IDC 2019 verilerine göre Afrika pazarında akıllı telefon ve cep telefonu sıralamasında 1.sırada, global telefon sıralamasında ise 4.sırada yer alıyor.

TECNO Mobile dikkat çeken modeller ile ülkemize giriş yaptı

TCL katlanabilir akıllı telefonunu resmi olarak yayınladıTCL katlanabilir akıllı telefonunu resmi olarak yayınladı

Şirketin ülkemizde satışa sunmuş olduğu ilk model Camon 12 Air cihazında 2 GHz hızında dört çekirdekli işlemci bulunuyor. 4 GB RAM belleğine sahip olan modelin depolama kapasitesi ise 64 GB olurken, çerçevesiz bir ekran yapıda geliyor. Telefonun sol tarafında kamera deliği yer alırken, ekran çözünürlüğü 1600 x 720 piksel çözünürlük sunuluyor. 6.55 inçlik bir ekran boyutuna sahip olan modelin pil kapasitesi 4000 mAh olarak geliyor. Cihazın arka yüzeyinde 16 megapiksel kamera ile beraber 2 ve 5 megapiksel olarak toplamda üçlü kamera sistemi yer alıyor. Cihazın ön tarafta ise 8 megapiksellik kamera yer alırken modelde parmak izi sensörü de bulunuyor. Bu cihazın satış fiyatı ise 1649 TL etiketle çıkıyor.

TECNO Mobile’ın bir diğer modeli olan Spark 4 Lite ise uygun fiyatıyla geliyor. 6.52 inçlik ekrana sahip olan bu modelde 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama bulunuyor. Bu modelde 8 megapiksel arka kamera yer alırken, Türkiye fiyatı 1099 TL olarak belirlenmiş durumda.


Samsung 5G akıllı telefonla satışlarında da liderliğini koruyorSamsung 5G akıllı telefonla satışlarında da liderliğini koruyor
AnTuTu puanlarına göre Şubat ayının en iyi akıllı telefonlarıAnTuTu puanlarına göre Şubat ayının en iyi akıllı telefonları

PAYLAŞ