AnTuTu puanlarına göre Şubat ayının en iyi akıllı telefonları - Haberler - indir.com

AnTuTu puanlarına göre Şubat ayının en iyi akıllı telefonları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-08 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Telefonları çeşitli performans faktörlerine göre test edip sıralayan şirket AnTuTu, Şubat ayının ortalama performansı en yüksek akıllı telefon modelleri açıklandı. Listenin zirvesinde Çinli şirket Xiaomi’nin Mi 10 serisi damga vurmayı başarmış durumda. Bu alanda Qualcomm’un pazardaki diğer işlemci üretici şirketlere göre üstün bir performans sergilediği açık bir şekilde gözüküyor. AnTuTu şirket, her ay Android akıllı telefonlar arasından en iyi performans sergileyen modellerin listesi yayınlanıyor. Ocak ayında hatırlayacak olursak en iyi performans sergileyen telefon iQOO Neo modeli olmuştu. Ancak yeni açıklanan Şubat ayı listesinde yeni nesil amiral gemisi cihazların tanıtılması ile beraber listedeki zirve tekrardan değişmiş oldu.

AnTuTu’ya göre Şubat ayının en yüksek performans sergileyen Android akıllı telefon modeli Çinli şirket Xiaomi’nin Xiaomi Mi 10 Pro modeli oldu. Söz konusu bu sıralama 1 Şubat ve 29 Şubat 2020 tarihleri arasında her modelden en az 1000 kez alınan verilere yönelik yapılıyor. Bu sebeple liste her bir model için en yüksek ortalama AnTuTu puanını temel almış oluyor.

Xiaomi Mi 10 Pro AnTuTu’da yeni bir rekor kırdıXiaomi Mi 10 Pro AnTuTu’da yeni bir rekor kırdı

AnTuTu Şubat ayı listesi yayınlandı

Listenin ilk sırasında 594.069 puan ile Xiaomi Mi 10 Pro modelini görüyoruz. İkinci sırada ise yine Xiaomi amiral gemisi modeli olan Mi 10 modeli 564.327 puanla yer alıyor. Her iki cihazın Snapdragon 865 işlemcisini kullandığını belirtelim. iQOO’nun yeni akıllı telefon modeli 3 Şubat tarihinde duyurulmasına rağmen, henüz satışa çıkmadığı için bu listede yer almıyor. Ancak bu listede Qualcomm Snapdragon 855+ işlemciye sahip modellerin fazla olması dikkat çekiyor. Listede öyle ki Snapdragon 855+ işlemcisine sahip toplamda yedi akıllı telefon modeli bulunuyor. Xiaomi’nin ilk iki amiral gemisi sonrasında listede iQOO Neo, iQOO Pro, OnePlus 7T, One Plus 7T Pro ve Vivo Nex 3 modelleri ilk yedi telefon listesini oluşturuyor.

Kirin 990 işlemci setine sahip olan Huawei V30 Pro modeli ise 8.sırada bulunuyor. Snapdragon 855+ işlemcili bir başka model ASUS ROG 2 ve Realme X2 Pro ilk 10 listeyi tamamlayan telefon oluyor. Samsung’un Galaxy S20 serisi de henüz satışa çıkmadığı için AnTuTu listesinde yer almıyor.


Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!
Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı!Nubia Red Magic 5G, AnTuTu rekoru kırdı!

PAYLAŞ