TikTok Play Store'da 1 milyar indirmeyi geçti - Haberler - indir.com

TikTok Play Store'da 1 milyar indirmeyi geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-13 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

ByteDance şirketinin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü TikTok uygulaması, PlayStore’da 1 milyar indirmeyi geride bıraktı. Facebook Messenger’dan daha çok indirilen uygulama listede ikinci sıraya yükseldi.

Son dönemlerin en popüler sosyal medya uygulamaları arasında girmeyi başaran TikTok yakın bir dönemde App Store’de 1.5 milyon indirmeyi geride bırakmıştı. Dünya çapında milyonlarca aktif kullanıcıya sahip olan uygulama geçtiğimiz gün Play Store’da 1 milyar indirme barajını geçerek büyük bir başarı yakaladı. En çok kullanılan uygulamalar arasında ikinci sıraya yükselmeyi başaran TikTok, WhatsApp’ın hemen altında yer alıyor. 

TikTok, çirkin ve yoksul olarak gördüğü kullanıcıların videolarını kaldıracak!TikTok, çirkin ve yoksul olarak gördüğü kullanıcıların videolarını kaldıracak!

iPhone'larda çocukların Tik Tok kullanımı nasıl sınırlandırılır?      

Tabi uygulamanın bu hızlı başarısının arkasında şuanda dünyanın içerisinde bulunduğu durumunda etkisi büyük. Pandemi nedeniyle dünyada milyonlarca insanın evlere kapanması, sosyal medya kullanıcılarının farklı arayışlar içine girmesinde büyük rol oynadı. Farklı efektleriyle eğlenceli bir ortam sunan TikTok ise bu dönemde kullanıcıların imdadına yetişmiş gibi duruyor. 

Bu hamlesiyle Facebook Messenger’ı yerinden eden uygulamanın başarısı pek çok sosyal medya platformu için tedirgin edici. Geçtiğimiz dönemlerde Snapchat’in CEO’su TikTok’un yeni Instagram olacağını söylemiş ve ilerleyen yıllarda sosyal medyada yeni bir trend başlayacağını açıklamıştı. TikTok’un en çok indirilen ikinci uygulama olması ise bu ihtimalin yeniden gündeme gelmesine neden oldu. 

 


İlgili uygulamalar
TikTok Dünya Sağlık Örgütü'ne 10 milyon dolarlık bağış yaptı!TikTok Dünya Sağlık Örgütü'ne 10 milyon dolarlık bağış yaptı!
TikTok ve Türk Kızılay'ı koronavirüse karşı güçlerini birleştirdiTikTok ve Türk Kızılay'ı koronavirüse karşı güçlerini birleştirdi

PAYLAŞ