Stalkerlar yıkıldı: Instagram takip sekmesi kaldırılıyor - Haberler - indir.com

Stalkerlar yıkıldı: Instagram takip sekmesi kaldırılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-08 18:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olan Instagram’a yeni bir düzenleme geliyor. Instagram platformunda bildiğiniz üzere başkalarının yapmış olduğu beğeni ve yorum aktivitelerini gösteren takip sekmesi bulunuyor. Ancak yeni yaşanan gelişme ile beraber söz konusu bu takip sekmesi uygulamadan kaldırılıyor. Bu sekmenin bazı kullanıcılarda kalktığı ifade edilirken, önümüzdeki günlerde yavaş yavaş tüm kullanıcılarda kalkması bekleniyor. Instagram yoğun bir kullanıcı kitlesine sahip olduğu için sunacağı yenilikler ve özellikler oldukça önemli bir konumda bulunuyor. Servisini canlı tutmak isteyen şirket ise getirdiği yeniliklerin yanı sıra çeşitli düzenlemeler yaparak servisi daha güvenli ve stabil yapmak istiyor.

Instagram’dan Stalkerları Üzecek Hamle

Instagram AR ile ürünleri satın almadan önce deneyebileceksinizInstagram AR ile ürünleri satın almadan önce deneyebileceksiniz

Instagram’ın kalp simgesine bastığınız zaman orada iki adet sekme sizleri karşılıyor. Bunlar sen ve takip sekmeleri oluyor. Sen kısmında profilinize gelen yorum ve beğeni gibi detayları görürken, Takip sekmesinde ise takip ettiğiniz kişilerin yapmış olduğu Instagram aktivitelerini görüyorsunuz. Ancak artık bu takip sekmesi tamamen kalkacak ve başkalarının ne yaptığını görmemiş olacaksınız. Tüm aktiviteleri ortaya çıkarak Takip sekmesi kaldırılmaya hazırlanırken, Buzzfeed üzerinde konu hakkında yapılan röportajda, önümüzdeki haftadan itibaren Takip sekmesinin tüm kullanıcılarda kalkması beklendiği ifade ediliyor.

Instagram konu hakkında henüz resmi açıklama yapmazken, büyük bir ihtimalle Ekim ayının sonlarına doğru takip sekmesinin tamamen kalkacağı düşünülüyor. Bakalım bu yeni hamle kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Buffer nihayet Instagram Hikayeler'i zamanlamayı sağlıyorBuffer nihayet Instagram Hikayeler'i zamanlamayı sağlıyor
Instagram, E-Posta dolandırıcılığına karşı ciddi önlemlerInstagram, E-Posta dolandırıcılığına karşı ciddi önlemler

PAYLAŞ