Buffer nihayet Instagram Hikayeler'i zamanlamayı sağlıyor - Haberler - indir.com

Buffer nihayet Instagram Hikayeler'i zamanlamayı sağlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-08 09:34:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Bir depolama ve planlama aracı olan Buffer, kullanıcıların sosyal medya hesaplarından daha rahat ve kolay paylaşımlar yapmasına yardımcı olmaktadır. Buffer sayesinde kullanıcılar yaptıkları paylaşımları da rahatlıkla kontrol edebilir. Bir gönderinin ne kadar etkileşim aldığı gibi önemli analizlerin hızlı ve anlık olarak gerçekleştirilebildiği Buffer, geçtiğimiz günlerde kullanıcılarına yeni bir özellik sunmaya karar verdi.

Bildiğiniz üzere Buffer’da, Linkedin, Facebook, Instagram ve Twitter gibi uygulamalar bulunmaktaydı. Hatta Google’ın kapanan servislerinden olan Google+’da bile paylaşım yapmaya imkan tanıyan uygulama son dönemlerin en popüler içerik zamanlama uygulamaları arasında yer almaktaydı. Kolay arayüzü ve basit analiz yetenekleriyle kullanıcıların gözdesi olan Buffer, artık Instagram’da “Hikayeler”i zamanlamanıza imkan tanıyacak.

Sosyal Medya Planlama Aracı Buffer, iOS 7 için GüncellendiSosyal Medya Planlama Aracı Buffer, iOS 7 için Güncellendi

Instagram için artık Hikayeler’de planlanabilecek!

Bildiğiniz üzere sosyal medyada içerik planlamasına yardımcı uygulamalar arasında daha önce bu özelliğe sahip olan bir uygulama yoktu. Alanında bir ilke imza atan Buffer, artık kullanıcılarına Hikaye içeriklerini mobil ya da web üzerinden planlayabilme imkanı tanıyor. Bunun yanı sıra Buffer’ın sunduğu yeni özellik sayesinde kullanıcılar artık fotoğraf ya da video içeriklerini toplu olarak da yükleyebilecekler.

Instagram güncellemesi muhteşem yeniliklerle geliyor!

Buffer kullanıcıları, Hikaye paylaşmak için paylaşacakları içeriklerin sıralamasını sürükle bırak yöntemiyle düzenleyebiliyor. Kullanım olarak kullanıcılarına oldukça kolay imkanlar tanıyan uygulama metin eklemeleri için de not ekleme ve kopyala yapıştır gibi kolay imkanlar sunmakta.

Kullanıcılara hikaye paylaşmadan önce önizleme yapabilme imkanı da tanıyan Buffer, şirket hesapları için kullanıcılarına hatırlatıcılar özelliği de sunmakta. Ancak Buffer’ın söz konusu özelliği sadece Publish Premium ve Business kullanıcılarına sunduğunun da belirtelim. Awesome planına sahip kullanıcılar ne yazık ki bu özellikten faydalanamıyor.


İlgili uygulamalar
Intagram'da En Yüksek Etkileşim İçin Etkili Paylaşım SaatleriIntagram'da En Yüksek Etkileşim İçin Etkili Paylaşım Saatleri
Buffer'a Instagram İle İlgili Yeni Bir Özellik GeliyorBuffer'a Instagram İle İlgili Yeni Bir Özellik Geliyor

PAYLAŞ