Sony PlayStation App güncellendi, işte yenilikleri - Haberler - indir.com

Sony PlayStation App güncellendi, işte yenilikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-29 18:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi Sony’nin sahip olduğu PlayStation App adlı mobil uygulaması güncellendi. Söz konusu güncelleme ile beraber uygulamaya PlayStation 5 desteği gelmiş oldu. Bu uyumluluğun yanı sıra birçok yenilikte kullanıcılara sunuluyor. Bölümler şeklinde sunulacak olan yeni uygulama güncellemesi, dünyadaki tüm oyunculara eriştirilecek. Sony, PlayStation 5 ile de uyumlu çalışan PlayStation App adlı uygulamasını geçtiğimiz saatlerde yenilediğini açıkladı. Sony’nin açıklamalarına göre bu uygulama ile beraber oyuncuların, konsollarnından uzak olması durumunda bile oyunlarından uzak kalmayacaklarını belirtiyor. Ayrıca uygulamanın PlayStation 5 destekli yeni sürümü, eskisinden çok daha gelişmiş bir yapıya sahip olacak.

PlayStation App baştan aşağı yenilendi

PlayStation 5, Türkiye'de ön siparişe açıldıPlayStation 5, Türkiye'de ön siparişe açıldı

PlayStation Appl’ın yeni sürümü, iOS 12 ile Android 6 ve üzeri sürümlere sahip akıllı telefon sahiplerine sunulacak. Dağıtımlar etaplar şeklinde sunulacağını belirten Sony yetkilileri, uygulamadaki en dikkat çekici yeniliğin ise yeni arayüz olduğunu belirtiyor. Diğer yandan kullanıcılar, yeni sürümle beraber sesli sohbet ve PS Store entegrasyonu gibi özellikleri de kullanabilecekler. Sony’ye göre PlayStation App’ın güncellenen yeni arayüzü eski sürümden daha şık olmasının yanı sıra işlevsel oluşu ile de dikkat çekecek. Bu yeni arayüzde kullanıcılar oynadıkları son oyunlarla alakalı ayrıntılı bilgi sahibi olabiliyorlar. Diğer yandan oyuncular, artık kazandıkları kupalara da PlayStation App üzerinden erişebiliyorlar.

Sony, PlayStation hesabına sahip olan oyuncuların mesajlaşmasını sağlayan bir uygulamayı bugüne kadar ayrı sunuyordu. Ancak bu yeni sürüm ile beraber bu durumda değişecek. “PS Messages” adlı özellik ile PlayStation App’e entegre edilecek. Diğer yandan kullanıcılar, PlayStation App’in yeni sürümüyle 15 kişiye kadar sesli görüşme yaparak grup sohbeti kurabilecekler. Ayrıca PlayStation App’in yeni sürümüyle beraber PlayStation 4 ve PlayStation 5’ler için uzaktan indirme yapmaya başlayabilecekler. Ayrıca PS5 için konsoldaki depolama alanını yönetme gibi işlevlerde göreceğiz.  


PUBG'nin PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceği tarih kesinleştiPUBG'nin PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceği tarih kesinleşti
PlayStation 5 ön siparişleri ilk 12 saatte rekor kırdıPlayStation 5 ön siparişleri ilk 12 saatte rekor kırdı

PAYLAŞ