PUBG'nin PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceği tarih kesinleşti - Haberler - indir.com

PUBG'nin PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceği tarih kesinleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-27 13:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın en popüler battle royale oyunlarından birisi olan PUBG’nin PlayStation 5 ve Xbox Series X modelleri için çıkış tarihi açıklandı. Oyunun yeni nesil kondollarda 60 FPS’ye kadar destek sunacağını görüyoruz. 2017 yılında yayınlanması ile beraber büyük bir çıkış yakalayan ve bir anda Battle Royale türünü oyun dünyasına kazandıran ve popüler hale getiren PlayerUnknown’s Battlegorunds veya popüler adı ile PUBG, ilk olarak PC oyuncuları için yayınlanmasına rağmen kısa süre içinde PlayStation, Xbox ve akıllı telefonlar için de yayınlanmıştı.

Oyunun geliştiricisi olan PUBG Corporation, geçtiğimiz yıllara göre popülaritesini kaybetmiş olmasına karşılık hala popüler battle royal oyunlarından birisi olan PUBG’nin yeni nesil konsollar Xbox Series X, Xbox Series S ve PlayStation 5 için çıkış tarihi açıklandı.

PlayStation 5 kullancı arayüzü tanıtıldıPlayStation 5 kullancı arayüzü tanıtıldı

PUBG, PS5 ve Xbox Series X tarihleri açıklandı

Yapılan açıklamalar kapsamında PUBG, yeni nesil konsollarda önce Xbox Series X ve Xbox Series S için çıkış yapacak. Oyuncular 10 Kasım itibariyle yeni nesil Xbox’lar üzerinden PUBG oynayabilecekler. PUBG PS5 sürümü ise seçili bölgeler için 12 Kasım’da ve tüm dünyada ise 19 Kasım tarihinde çıkış yapacak. Eğer hali hazırda PUBG sahibiyseniz, aynı PUBG hesabınız ile hiçbir ek ücret ödemeden PlayStation 5 veya Xbox Series X üzerinden PUBG oynamayı sürdürebileceksiniz. Hesabınızın bu tüm gelişimi, sahip olduğunuz kozmetik içerikleri ve oyun verileri yeni nesil konsolda devam edecek.

Bildiğiniz üzere bu yeni oyun konsolları 120 FPS’e kadar destek sunacak. Ancak PUBG’nin yeni nesil konsollarda eski sürüm için geliştirilen altyapı olacağı için Xbox Series X ve PlayStation 5 konsollarında oyunu en fazla 60 FPS olarak görebileceğiz. Bakalım oyun konsol oyuncuları tarafında ne derece beğenilecek göreceğiz.  


PlayStation Store’un yeni tasarımı ortaya çıktıPlayStation Store’un yeni tasarımı ortaya çıktı
PlayStation 5, Türkiye'de ön siparişe açıldıPlayStation 5, Türkiye'de ön siparişe açıldı

PAYLAŞ