Skype ve OneDrive uygulamaları birleşiyor - Haberler - indir.com

Skype ve OneDrive uygulamaları birleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-28 14:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Micrososft, iletişim ağlarından biri olan Skype ve bulut depolama OneDrive uygulamalarını birleştireceğini duyurdu.

2003 yılından beri kullanıcılara hizmet veren internet üzerinden kullanıcıların birbirleri ile iletişim kurmasını sağlayan Skype ve 2007 yılında kurulan dosya depolama ve paylaşma hizmeti OneDrive birleşiyor. Bilindiği üzere, günümüzde OneDrive gibi pek çok bulut depolama hizmeti bulunuyor. Micrososft, daha fazla kullanıcının OneDrive’ı tercih etmesi adına Skype ve OneDrive’ı birleştiriyor ve bundan sonrasında, Skype kullanıcılarının OneDrive’ı tercih edeceğini öngörüyor.

Microsoft yeni geliştirdiği bir proje ile müşteri verilerini elinde tutacakMicrosoft yeni geliştirdiği bir proje ile müşteri verilerini elinde tutacak

Android Skype'ta Okundu Bilgisi Nasıl Kapatılır?

Skype’taki kişilerle dosya paylaşımı kolaylaşacak

Skype üzerinden sürekli olarak görüşme halinde olan kullanıcılar, Microsoft tarafından açıklanan birleşme ile artık dosya gönderimini daha kolay gerçekleştirebilecek. Skype ve OneDrive birleştikten sonra, Skype üzerinden kişilerinize bir doya göndermek istediğiniz takdirde, OneDrive’da depoladığınız dosyalara hızlıca erişebilecek ve dosyalarınızı paylaşabileceksiniz. Bu birleşmenin, kullanıcıları hem OneDrive’ı hem de Skype uygulamasını kullanmaya teşvik edeceği de düşünülüyor. Mobil cihazınıza, Skype’ın son sürümünü yüklemişseniz, özelliği hemen kullanabilirsiniz.

Microsoft, bu konuyu şöyle açıklıyor; “Mac ve Linux dışında tüm platformları, tüm dilleri destekleyen ve tüm pazarlarda erişime açık olan Skype’ın son sürümü, artık OneDrive’ı da destekliyor (bu sayede kişisel OneDrive deponuzdaki dosyalara hızlı bir şekilde göz atabilir, araştırabilir ve onları Skype konuşmalarınızda paylaşabilirsiniz). Bu entegrasyonla birlikte, Office dökümanları ve PDF’ler gibi OneDrive tarafından desteklenen 300’den fazla dosya türünü sadece birkaç tıklamayla paylaşmak mümkün.”


Citus Data, Microsoft Tarafından Satın AlındıCitus Data, Microsoft Tarafından Satın Alındı
Microsoft Windows 7'yi sonlandırmayı çok istiyorMicrosoft Windows 7'yi sonlandırmayı çok istiyor
Microsoft, Windows 7'yi tarihe gömebilirMicrosoft, Windows 7'yi tarihe gömebilir

PAYLAŞ