Samsung cihazları Netflix HD ve HDR desteğine kavuştu! - Haberler - indir.com

Samsung cihazları Netflix HD ve HDR desteğine kavuştu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-09 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın en popüler içerik seyretme platformlarından Netflix, erişebilirlik ve erişim imkanlarını sürekli olarak genişleterek kullanıcılara daha geniş bir alan sağlıyor. Şöyle ki platform sürekli uyumluluk listesinde yer alan akıllı cihazlar düzenli olarak yenilenerek yeni cihazlar ve işletim sistemlerini eklenmesiyle beraber değişerek genişliyor. Bu çalışmalarının yanı sıra Netflix, kısa bir süre önce HD ve HDR görüntü destekleyen cihazlar listesine birçok Samsung akıllı cep telefonu, tablet ve yonga setini de ekledi. Böylelikle uygulamanın erişebilirlik alanı her geçen gün daha da genişletiliyor. 

Söz konusu bu listede Samsung'un bütçe dostu şeklinde nitelendirilen A ve M serisi ile yeni Galaxy S20'de bu listede yerini aldı. Dünya çapında oldukça geniş kitlelere hitap etmeyi başaran telefonların çoğu artık Netflix'ın HD ve HDR hizmetleriyle uyumlu bir şekilde çalışacak. Netflix HD ve HDR uyumlu Samsung A serisi akıllı telefonlar arasında; Samsung Galaxy A9, Samsung Galaxy A10e, Samsung Galaxy A30s, Samsung Galaxy A50s, Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A60, Samsung Galaxy A70, Samsung Galaxy A70s, Samsung Galaxy A71 ve Samsung Galaxy A80 bulunmaktadır.

Netflix kullanıcı şikayetlerine çözüm sunacakNetflix kullanıcı şikayetlerine çözüm sunacak

M serisi telefonlar arasında; Samsung Galaxy M10s, Samsung Galaxy M21, Samsung Galaxy M30s, Samsung Galaxy M31 ve Samsung Galaxy M40 bulunmaktadır.

Amiral gemisi telefonlardan; Samsung Galaxy Note 10 Lite, Samsung Galaxy S10 5G, Samsung Galaxy S10 Lite, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 +, Samsung Galaxy S20 + 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy XCover 4s, Samsung Galaxy XCover Pro ve Samsung Galaxy Z Flip.

Samsung cihazların haricinde farklı markalara ait akıllı cihazlar da vardır. Bunlar arasında, Sony Xperia 1 II, TCL 10 Pro, Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Pro da Netflix görüntü desteğinden yararlanacak cihazlar arasındadır. Akıllı cihazların yanı sıra aynı zamanda desteklenen yonga setleri ise, MediaTek MT6768, MediaTek MT6769, MediaTek MT6779, MediaTek MT6785, Qualcomm Snapdragon 865 ve Samsung Exynos 980. Platform her geçen gün etki alanını genişleterek daha fazla kullanıcının tercihi olmaya yönelik hareket ediyor. Halihazırda son derece kullanışlı özelliklere sahip olan Netflix, çalışmaları ile beraber daha fazla kullanıcının beğenisini kazanıyor. 


İlgili uygulamalar
İzleme alışkanlıkları Netflix ile değişiyorİzleme alışkanlıkları Netflix ile değişiyor
Deneme sürümünü kaldıran Netflix!ten yeni hamle!Deneme sürümünü kaldıran Netflix!ten yeni hamle!
Netflix'in sevilen özelliği Steam'e geliyorNetflix'in sevilen özelliği Steam'e geliyor

PAYLAŞ