Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy Z Flip özellikleri ve Türkiye fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy Z Flip özellikleri ve Türkiye fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-12 10:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıl katlanabilir akıllı cep telefonu Galaxy Fold ile başarı elde edememiş ve hatta katlanabilir özellikli akıllı cep telefonları üretmek için hazır olmadığını kanıtlamıştı. Fakat Güney Koreli şirket, söylenenlere kulak asmadı ve katlanabilir akıllı cep telefonu üretmek için kolları sıvadı. Bunun üzerine karşımıza çıkan Samsung Galaxy Z Flip, katlanma noktası olarak geçtiğimiz yıl çıkan Galaxy Fold'a göre farklılık gösteriyor. Uzun süredir Samsung Galaxy Z Flip, hakkında sızıntı ya da söylenti bilgilerle karşılaşıyorduk. Fakat artık üretici şirket cihazı resmi olarak tanıttı. Ülkemizde de satışa sunulacak olan söz konusu katlanabilir akılı cep telefonunun ülkemizdeki fiyat etiketi de belli oldu. 

Samsung Galaxy S20 Ultra üretimi iPhone’u örnek alacakSamsung Galaxy S20 Ultra üretimi iPhone’u örnek alacak

Uzun bir süredir çeşitli bilgilerini gündeme getirdiğimiz Samsung Galaxy Z Flip, teknoloji dünyasını yakından takip eden tutkunlar tarafından merakla bekleniyor. Sadece teknoloji tutkunları değil herkes tarafından heyecanla beklenen yeni katlanabilir akıllı telefon, Türkiye'de 13.499 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Yarın itibariyle ön siparişe açılacak olan Samsung Galaxy Z Flip'in sevkiyat işlemleri ise Mart ayı içerisinde başlayacak. Galaxy Fold bildiğiniz üzere yatay olarak katlanıyordu ve ekranında ciddi sorunlar meydana gelmişti. Bu nedenle Samsung, yeni katlanabilir cihazı Galaxy Z Flip'i dikey katlanabilir pozisyonda tasarladı. Geleceğin vizyonunu günümüze taşıma özelliğine sahip olan Samsung Galaxy Z Flip, Galaxy Fold'un aksine küçülebilen yapısıyla dikkatleri üzerine toplayan bu modelde iki farklı ekran yer alıyor. 

Motorola'nın 2020 Razr modeli hedef alınarak üretilen Galaxy Z Flip, 3,5 m kulaklık girişine sahip olmasa da USB-C bağlantı noktasıyla beraber destek sağlıyor. 2.636 x 1.080 piksel çözünürlüklü 6,7 inç dinamik AMOLED ekran üzerine kurulan Samsung Galaxy Z Flip, Snapdragon 855 Plus işlemci ve 8 GB RAM yer alıyor. Bu özellikleriyle dahi son derece güçlü bir alt yapıya sahip olduğunu gösteren Samsung Galaxy Z Flip, hem tasarım hem de donanım olarak oldukça dikkat çekici olacak. Söz konusu katlanabilir akıllı cep telefonunun depolama kapasitesi 256 GB olup microSD kart desteği ne yazık ki cihazda yer almıyor.

Cihazın arka kısmında iki farklı kamera sistemi yer alıyor. Arkada yer alan kameralardan biri F/2.2 diyaframlı 12 megapiksel ultra geniş açı özelliğine sahip olup diğeri ise F/1.8 diyaframlı 12 megapiksel özelliğine sahiptir. Samsung Galaxy Z Flip'in ön kamera kısmında ise F/2.4 diyaframlı 10 megapiksel kamera yer alıyor. Pil kapasitesi 3.300 mAh olan telefon hızlı şarj teknolojisine de sahip olup kullanıcıları şarj konusunda sevindirecek gibi gözüküyor.

Samsung Galaxy S20 Ultra da oldukça ses getiriyor

Samsung Galaxy Z Flip'in ardından Galaxy S20 Ultra'da oldukça ses getiren Samsung ürünlerinden biridir. Unpacked etkiliği kapsamında tanıtımı gerçekleşen 108 megapiksel kamera özelliğiyle farkını herkese kanıtlayan Galxy S20 Ultra hakkındaki tüm detaylar nihayet ortaya çıktı. Sayfamız üzerinden konuyla ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. 

 


Galaxy Z Flip'in basın görselleri yayınlandıGalaxy Z Flip'in basın görselleri yayınlandı
Galaxy Z Flip'in videosu sızdırıldı!Galaxy Z Flip'in videosu sızdırıldı!
Uygun fiyatla gelmesi beklenen Galaxy Z Flip'in fiyatı Galaxy Fold'u geçebilir!Uygun fiyatla gelmesi beklenen Galaxy Z Flip'in fiyatı Galaxy Fold'u geçebilir!

PAYLAŞ