Uygun fiyatla gelmesi beklenen Galaxy Z Flip'in fiyatı Galaxy Fold'u geçebilir! - Haberler - indir.com

Uygun fiyatla gelmesi beklenen Galaxy Z Flip'in fiyatı Galaxy Fold'u geçebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-04 13:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Samsung’un dikey olarak katlanabilen yeni amiral gemisi Galaxy Z Flip’in fiyatı hakkındaki sızıntılar cihazın beklendiği kadar uygun fiyatla gelmeyeceğini gösteriyor.

Yakın zamanda resmi olarak tanıtılması beklenen Galaxy Z Flip hem tasarımı, hem de donanım özellikleriyle dikkatleri üzerine toplamıştı. Katlanabilir ekran pazarının en iddialı akıllı telefonlarından olması beklenen cihazın Galaxy Fold’dan daha uygun bir fiyatla satışa sunulması bekleniyordu. Ancak gelen sızıntılar cihazın Avrupa’da beklenenden daha yüksek fiyatla satılacağını gösteriyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde gelen bilgilere göre Galaxy Z Flip’in satış rakamı 1.500 Euro seviyelerinde olacaktı. Ancak Roland Quandt’ın yeni yaptığı açıklamaya göre cihazın satış rakamı 99 Euro daha fazla olacak. 1.599 Euro bandında satışa sunulacak Galaxy Z Flip’in kur çarpımıyla ülkemizdeki fiyatı 10 bin TL’nin üzerinde olacak. Eğer Türkiye’de satışa sunulursa 14.000 bin TL civarında bir fiyat etiketine sahip olacak Galaxy Z Flip’in Galaxy S20 ailesiyle birlikte 11 Şubat’ta tanıtılacak. Geçtiğimiz günlerde ön satışa sunulan Motorola Razr’a rakip olacak Galaxy Z Flip’in beklenen satış başarısına ulaşmasına fiyatı engel olacak gibi duruyor.

Samsung Galaxy A11'in kamera yenilikleri dikkat çekiyorSamsung Galaxy A11'in kamera yenilikleri dikkat çekiyor

Samsung Galaxy Z Flip özellikleri

6.7 inçlik ekrana sahip olan Samsung Galaxy Z Flip 2336X1080 piksel çözünürlüğe sahip. Dinamik AMOLED esnek ekran teknolojisine sahip olan cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemci yongasından alıyor. Bir insan saçı kadar esnek bir ekrana sahip olduğu söylenen cihazın kullanıcılarına Galaxy Flod’daki sorunları yaşatmaması bekleniyor. 256 GB dahili depolama alanına sahip olduğu bilinen cihaz aynı zamanda microSD kart desteğine de sahip. Galaxy Fold 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kameraya ev sahipliği yapıyor.

Samsung Galaxy Z Flip sızan afiş görüntüsüyle heyecan yarattı

Beklendiği gibi 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir ana kamerayla piyasaya sürülmeyecek olan cihazda bu kararın neden değiştirildiği ise henüz bilinmiyor. f/2.2 diyafram aralığına sahip  ana kameraya ek olarak 12 Megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kameraya ev sahipliği yapan cihazın ön panelinde ise 10 Megapiksel çözünürlüklü bir selfie kamerası bulunuyor. dışında 1.05 inçlik AMOLED bilgi ekranı bulunduran cihazın pil gücü açısından bir adım geride kaldığını söylemek mümkün. 3.300 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan Samsung Galaxy Z Flip 15W’luk kablolu hızlı şarj ve 12W’luk kablosuz hızlı şarj desteğiyle kullanıcılarına merhaba diyecek.


Samsung Galaxy S20'de telefoto kamera olmayabilirSamsung Galaxy S20'de telefoto kamera olmayabilir
Samsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi netleşti!Samsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi netleşti!

PAYLAŞ