Samsung Galaxy S20 Ultra üretimi iPhone’u örnek alacak - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy S20 Ultra üretimi iPhone’u örnek alacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-30 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi modeli için çalışmalara hızla devam ediyor. Galaxy S20 serisinin en güçlü akıllı cihazı olma özelliğine sahip olan Galaxy S20 Ultra'nın üretiminde iPhone malzemeleri örnek alınacak. iPhone cihazlarda kullanılan malzemeler ile üretilecek olan Galaxy S20 Ultra'nın daha sağlam olması hedefleniyor.

Galaxy S20 Ultra serinin en güçlüsü olacak

Üretici şirket Samsung, Galaxy S20 serisi ile beraber gündemde yer almaya devam ediyor. Galaxy S20 serisinde ayrı bir özen gösterilen Galaxy S20 Ultra için farklı bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Cihazın üretim aşamasında her zamankinden farklı bir yöntem kullanmayı düşünen Samsung, cihazın kasası için iPhone modellerine benzer bir ürün kullanacak. Akıllı cep telefonlarda genelde alüminyum ya da plastik çerçeve kullanılıyor. Tasarımda da görüldüğü üzere daha üst sınıf görüntü sağlayacağı düşünülen telefon kasası paslanmaz çelik kullanılarak üretilecek. Akıllı cihazlar hakkında sızıntı bilgiler vermek ile ünlü olan Max Weinbach konu ile ilgili attığı bir tweet ile Samsung'un cihaz hakkındaki yeni planlarını duyurdu. İsabetli sızıntılar ile adından söz ettiren Weinbash tarafından atılan tweetin ardından Galaxy S20 Ultra için heyecan daha da arttı. 

Samsung Galaxy S20 serisi tamamen 12 GB RAM ile gelecekSamsung Galaxy S20 serisi tamamen 12 GB RAM ile gelecek

Henüz doğrulu kesinleşmiş olmasa da sızıntı haberleri ile gündem de yer almayı başaran birçok kişi, paslanmaz çelik kasalı modeli heyecanla beklemeye başladı. Bu bilgilere ek olarak ortaya çıkan en doğru Galaxy S20 bilgileri de yine Max Weinbach tarafından verilmişti. Paslanmaz çelik kasaya sahip akıllı cep telefonları daha önce de görmüştük. Cihazların arka kasası için çelik tercih edilmesi, cep telefonu daha sağlam hale getirdiği için tercih ediliyor. Apple tarafından üretilen iPhone X, iPhone XS ve iPhone 11 Pro Max adlı üründe çelik kasa kullanıldı. Söz konusu bu üç model ağırlığı ve yüksek fiyatı ile dikkatleri üzerine çekti. 

Akıllı cep telefonlarında paslanmaz çelik kullanımı telefonların ağırlığını artıran faktörlerden biridir. Cihaz ağır olsa da cihazın sağlamlığı bu şekilde artırılmış oluyor. Çelik kasa kullanımında ilk akla gelen isim Apple olsa da başka markalar da çelik kasa tercih ederek üretim yapmıştı. Buna örnek vermek gerekirse 2018 yılında üretilen Nokia 8 Sirocco modeli de çelik kasa kullanılarak üretilmişti. Geçtiğimiz dönemlerde Galaxy S20 serisinin ön sipariş tarihi ve fiyatı da belli olmuştu. 

 


Samsung Galaxy S20'nin teknik özellikleri netleştiSamsung Galaxy S20'nin teknik özellikleri netleşti
Samsung Galaxy S20 serisinin tüm özellikleri netleşti!Samsung Galaxy S20 serisinin tüm özellikleri netleşti!
Samsung Galaxy S20 serisinin satış fiyatları belli olduSamsung Galaxy S20 serisinin satış fiyatları belli oldu

PAYLAŞ